Social Media Icons

torstai 1. syyskuuta 2011

Arvonta!

34 kommenttia Share It:


Syyskuun alkamisen kunniaksi aloitan arvonnan ja pääpalkintona on Sasukka-verkkokaupan ihana käsityönä tehty Liiru-kissapehmo samettikankaalla.

"Ihastuttava pitkäjalkainen kisu. Valmistettu kierrätysmateriaaleista. Jokainen kappale on uniikki joten huomioithan että kuonon, viiksien ja silminä toimivien nappien väri voi vaihdella! Vain koristekäyttöön. Koko n. 31cm."
Arvonnan säännöt:

Arvonta-aika on 1.-15.9. ja voittaja ilmoitetaan postauksessa. Voittaja ottaa muhun yhteyttä julkistamisen jälkeen. Osallistua voit siis 15.9 klo 12 saakka.

Osallistut yhdellä arvalla jättämällä kommentin, anonyymit käyttäköön nimimerkkiä ja mieluiten jättävät myöskin sähköpostisoitteen jälkeensä.

Voit osallistua kahdella arvalla, jos olet jo lukijani tai jos liityt sellaiseksi.
Linkittämällä arvontani omaan blogiisi ja olemalla lukijoissani, osallistut kolmella arvalla.

Onnea arvontaan!

Sasukka-verkkokauppa on lopettamassa toimintaansa piakkoin. Käynnissä on poistomyynti, ja Lapsellista-blogin lukijat saavat jo alennetuista Sasukka-ryhmän tuotteista 5% alennusta. Alennuksen saat käyttöösi kirjoittamalla Lisätiedot-kenttään "Lapsellista". Myynnissä on mm. käsityönä tehtyjä, hellyyttäviä pehmoja lapsille ja lastenhuoneeseen. Pääset katsomaan lisäalellisia tuotteita täältä. Itse odotan saapuvaksi pakettia, joka pitää sisällään Liiru-hiiren lisäksi Mäyriksen ja Ujon ketun. Niistä kuvia vielä myöhemmin!

34 kommenttia:

 1. Oi, ihana kisu! Kyllähän se on pakko osallistua ja koettaa onneaan. Oon sun vanha lukija ja tässä tulee nyt sitten se kommentti. Eli kaksi arpaa, kiitos. :-)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana! :)Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 3. olen lukija joten kaksi arpaa kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Olen lukija, joten kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 5. Ompas suloinen!:)Kolmella arvalla mukana!:)Eli olen lukija ja rustailin tästä blogissani:)

  VastaaPoista
 6. Onpas ihana!Olen lukijasi, eli kahdella mukana. :-)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mieki tuun mukkaan :)

  VastaaPoista
 8. Mulle yksi arpa, kiitos:) PP81

  VastaaPoista
 9. Liityin lukiaksi,kommentoin :D ja lisäsin blogiini ilmoituksen arvonnastasi :)

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla mukana! :)-Mymmeli-

  VastaaPoista
 11. Oiskohan nyt minunkin aika kommentoida blogiasi. Olen seuraillut kirjoituksia melkein päivittäin jo useamman kuukauden ajan. Siispä yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 12. voi kuinka ihana :)Kahdella arvalla ^_^-kzzkzz

  VastaaPoista
 13. Oi miten ihana kissa. Meillä 1½v poika on todellinen kissafani, siis ensin tulee koneet mutta sitten kissat.Olen lukija, osallistun 2 arvalla jospa meillä olisi onnea :)

  VastaaPoista
 14. Täältä tunnollinen blogin seuraaja osallistuu myös 2:lla arvalla :)

  VastaaPoista
 15. hih löysin "Pittunen" -blogista blogisi ja ihastuin heti :) tekstis on todella kiinnostavaa ja ryhdyin ehdottomasti heti lukiaks! + tässä tää kommentti, niin oisko se sitte 2 arpaa :)

  VastaaPoista
 16. Mielelläni osallistun :) Päivittäin blogiasi luen, mutta en käytä blogien listausta, muutakuin omassa kirjanmerkki palkissani ;) Joten onko se nyt 1 vai 2 arvan osuus, saat itse sen päättää :)laju_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana :) anni (at) ipanainen.fi

  VastaaPoista
 18. Liityin lukijaksi vähän aikaa sitten, joten kaksi arpaa minulle :)

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti pitää osallistua :). Kolmella arvalla siis mukana, koska tämän jälkeen on tarkoituksena vinkata arvonnastasi omassa blogissani.

  VastaaPoista
 20. Aivan ihana kisu :)Mä taitaisin lahjoittaa ton kisun allergiselle siskolleni joka rakastaa kissoja... tai jos poika ei ehdi itelleen sitä kaapata :DKahdella arvalla tavoittelemassa kisua..

  VastaaPoista
 21. Yhdellä arvalla mukana, :-)nimimerkillä Elppu ja s-postillajyrsis_94@hotmail.com

  VastaaPoista