Social Media Icons

perjantai 19. elokuuta 2011

Äänekäs Venkula-Veera

3 kommenttia , Share It:

Ennen kaikkia epäluuloisesti mulkoilevasta Helmistä on kuoriutunut alituiseen hymyilevä ja suloisesti naurahteleva vauva. Tuntuu, että päivä päivältä hän hakee enemmän vuorovaikutusta ja tulee uteliaammaksi ympäristöstään. "Juttelemme" (=minä venytän ja vanutan ääneni kimeäksi tikutakujorinaksi ja Helmi katsoo minua huvittuneena) pitkiäkin toveja, vartinkin verran tauotta.
Jötköstä on kuoriutunut virkeä ja aktiivinen pikkuihminen, hyväntuulinen ja aina liikekannalla oleva sellainen. Jalat viuhtovat, käsillä huidotaan ja leikkimatolta kuuluu iloista jokellusta. "Ooooi", "Hiii", "Aaaai", "Nännnng" ja "Heee"-äännähdysten tulkitsemisessa on vain mielikuvitus rajana.

Mitä teillä jutellaan?

PS. Kiireinen viikko (jonka huomaa teksteistä, valitan!) kruunaantuu tänään hautajaismenoilla, mutta viikonloppuna palaan linjoille ihan kunnolla.

3 kommenttia:

  1. Meillä on (5kk) sellaista jatkuvaa kiljunnaksikin luokiteltavaa älämölöä. Mutta siis erittäin iloista ja samaan aikaan totista kiljumista. Seuralliseksi on muuttunut! :) Se on niin jännä kuinka kovan äänen sitä voikin osata tehdä, ja sitä tosissaan harjoitellaan.(näin hetki sitten lukijaksi liittyneenä ensimmäinen kommentti, kuulosti hyvin tutulta nuo viuhtovat kädet ja iloinen jokellus)

    VastaaPoista
  2. Mä oon ollut huolestunut jo siitä mietn sulla on aikaa ja jaksamista kirjottaa noita pitkiä juttujas! Onneksi tää todistaa sunkin olevan ihminen :DEli ette oo tulossa tänne nyt, mutta katotaanpa sitten ENSI VIIKONLOPPUNA! T: Yksinäinen susi (joka yrittää pakottaa visuaalisesti vaativaa shoppailemaan juuri)

    VastaaPoista
  3. Maiu, kiva kun liityit seuraan, teretulemast!Mä jännityksellä odotan, että Helmi löytää KOVAN äänensä! :DOmm, saat mut kuulostamaan mut superihmiseltä, se on jo jotain! Mutta mä kirjoittelen yön pimeinä tunteina, nopeasti jotain, tilanteen niin salliessa. Nyt oon saanut huolestuneita kyselyitä, kun postausten väli on pidentynyt ja juttujen laatu heikentynyt. :D Huolensa kullakin...Hitsit, huomasin sun viestin vasta niin myöhään. Mutta Helmi haluaa tavata rakastettunsa ensi tilassa!

    VastaaPoista