Social Media Icons

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Voi kysyjäpoloisia

5 kommenttia , , Share It:
Ei ole tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä vastauksia. Kuulumisiani kysyttäessä sirkutan vaikka loppuillan siitä, kuinka ihana ja mahtava pakkaus onkaan meidän Himmumme. Kerroinhan jo, kuinka sillä oli kakka kateissa neljä päivää? Ja kuinka sen jälkeen sitä olikin joka puolella kyljistä nilkkoihin? Kyllä meidän tyttömme on sitten ihana! Sen oksennuskin tuoksuu maidolta ja pissa tulee vaipoista läpi. Nyt se on keksinyt läpsiä lelukaaren leluja. Ja jos muuten joskus saatte lapsia, niin ostakaa imetystyyny. Se on aivan mahtava. Ja hei, tulkaa nyt katsomaan, se irvistää niin että hymykuopat näkyvät!

Kaveriraukat. Minulla on aina ollut taipumus pulputtaa kuin papupata, eikä se ole ominaisuus ole kadonnut puolittumisenkaan myötä. Nyt mä pulputan sitten vauvasta. Koska eihän kukaan haluaisi muusta puhuakaan. Ja jos haluaisivat, niin yritän keksiä katalia keinoja kääntää puheet oikeille raiteille   -  vauvoihin.
Olen takuulla ollut rasittavin olento maan päällä sitten Johanna Tukiaisen, mutta onneksi ystäväni ovat olleet ymmärtäväisiä ja kohteliaasti hymyilleet, kun olen hehkuttanut miten ihanalta Himmun ilmavaivatkin kuulostavat. Minusta on kovaa vauhtia kuoriutumassa yliylpeä äiti-ihminen, jonka superihmeellisestä nappulasta saa kuulla jokainen kovaonninen vastaantulija, vaikka aina vannoin, ettei näin pääsisi koskaan käymään. Siksi olenkin poskea purren joutunut nielemään palavan haluni ylpeillä hampaattomalla kääpiölläni ja kuunnellut kiltisti kaverienkin kuulumiset. 

Mitä minulle sitten kuuluu? Elämä alkaa näyttämään entisenlaiseltaan omine kipukohtineen juurikasvusta kehollisiin kutistumishaaveisiin. Himmu sen sijaan....

Entä te? Mistä puhutte nykyään kavereiden kesken? Onko kaveripiiriin eksynyt lapsellisia yksilöitä aiempaa enemmän?

5 kommenttia:

 1. Tää kysymys ei nyt kyllä yhtään liity tähän postaukseen, mutta siis kerroit ainakin muistaakseni silloin kun oli vielä raskaana jotenkin niin että susta tuntuu ettet ole H.:n vanhempien mielestä tarpeeksi hyvä ja he arvostelevat sua paljon. Niin miten tää tilanne on edennyt vauvan syntymän jälkeen? Onko arvostelu jatkunut vielä?

  VastaaPoista
 2. Vähän samoja ajatuksia mullakin :D Aika paljon tulee tytöstä päläteltyä mutta kyllä mä aika paljon muustakin puhun.. Riippuu vähän kaverista. Enimmäkseen mun kaveripiiriin kuuluu tällä hetkellä lapsellisia (kaverit vaihtui kyllä aika reilusti raskauden aikana), niitten kaa tulee enempi juteltua lapsista mutta voooi, kyllä paljon muustaki :)

  VastaaPoista
 3. kyllä mun kaverit ihan kohteliaasti kuuntelee mun Joeltulvaa, mut joskus niistä huomaa ettei ne jaksais. Sit on niitä, jotka jaksaa potea kuinka ihana ja kaunis ja söpö ja mahtava poika on, vaikka haluaisin puhua KERRANKIN jostain muusta kuin vauvasta. eli ristiriitaista on ;)

  VastaaPoista
 4. musta tuntuu, että oon erkaantunut mun kavereista nyt tytön syntymän jälkeen :( jo raskausaikana tätä tapahtui, mutta nyt enemmän.. entinen "paras" kaverini ei ole kysynyt kertaakaan tytön syntymän jälkeen mitä mulle/meille kuuluu.. eikä paljoa kysellyt raskausaikanakaan. en koe puhuvani vauvasta kaikille ja koko ajan, vaan haluan myös kuulla muiden kuulumiset ja puhua muustakin kuin vauvasta :) tietysti jos vauvasta kysellään niin kerron mielelläni ;) olen kaveriporukkani ensimmäinen jolla on vauva, mutta onneksi kuulin juuri viime viikolla, että eräs kaverini on raskaana! toivoisin muutenkin saavani uusia kavereita, sellaisia jotka ovat samassa elämäntilanteessa kuin itse olen :) nekin kaverit joita vauvamme kiinnostaa (tytön kummit<3) asuvat 150km päässä :(

  VastaaPoista
 5. Itsestä tuntuu että jotkut kaverit on erkaantuneet, vaikka ei muutenkaan ennen olla ehkä ihan hirveän usein tekemisissä. Mutta luulisi edes lasketun ajan tienoilla kiinnostavan, että vaikka fb:ssä kysyisi mitä kuuluu kun sielä näkyy usein roikkuvan kuitenkin. Mutta ei. Olen silti onnekseni saanut äiti-ystäviä. EN halua rasittaa muita ystäviäni liiallisella vauvapulinalla mutta kyllä se on mukavaa kun on niitä kenen kanssa voi jauhaa aiheesta vaikka kuinka kauan! :D Tässä vasta maha pulleana tosin odotan että pääsen jauhamaan sitten niistä vauva asioista, tähän mennessä joutunut tyytymään raskausaiheisiin keskusteluihin ja arvuutteluihin siitä miten vauva arki tulee sujumaan ja mitä tarvikkeita uskon vauvani tarvitsevan, jne...

  VastaaPoista