Social Media Icons

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Tiistainen kotiäitilook

12 kommenttia , , , Share It:
Mekko & vyö Seppälä Women
Toppi Ichi
Legginssit KappAhl
Rannekello Gant
Himmun vaatteet ovatkin lahjaksi saatuja, mutta mainittakoon Name it:in vaaleanpunainen villatakki.


Yleisön pyynnöstä seison antifotogeneettisenä itsenäni Himmun kanssa kotiäitilookissani edessänne. Tässä minä olen, tekohymyineni. Kuva on räpsäisty kiireessä ennen kauppakierrokselle lähtöä (ostoslistalla tiskiharja, mustetta tulostimeen ja hiilihappopönttö, rokrok!). Tuntuu, että jokainen lähtö hoidetaan kiirellä aikataulun huutaessa hoosiannaa. Hetki sitten käyty pikasuihku on tiessään ja hiuslookikin on nykyään enää pese ja pidä. Hiki valuu päältä, ketuttaa, lapsi kakkaa housuun tai päkistää kakkaa housuun, koira pyörii jaloissa, on nälkä, on jano, auton avaimet on kateissa... Kuulostaako tutulta? Vinkkejä sujuvaan ja stressittömään lähtöön otetaan vastaan, pikakaunistautumisesta puhumattakaan!

12 kommenttia:

 1. Vaikka miten suunnittelee lähtöä huolella ja olevinaan laittaa kamat valmiiksi kasaan..niiiiin silti tulee aina joku TILANNE!, pissihätä äitille ulko-ovella, kakkapylly vauvalle, jotain jäi... ..eiku mylttää kaikki uusiks :DOlen tullut siihen tulokseen että kannattaa eka olla itse valmis.. se vasta tuskaa onkin kun lapsi istuu istuimessa täydessä varustuksessa ja maman tukka ei asetukkaan niinkuin piti... hiki valuu molemmilla :s :--D onneks on kesä ja pääsee melko vähällä..

  VastaaPoista
 2. Pikakaunistautumisvinkki mikä on parhaaksi todettu! Värjää kulmat ja ripset ja osta valokynä! :-D Silloin ei tarvii pelleillä ripsareitten ja muitten meikkien kanssa ja valokynällä saa niin nopeasti ja näppärästi kaikki virheet piiloon ja ilme näyttää heti paljon pirteämmältä, vaikka koko edellisen yön olisi joutunut valvomaan. :--)

  VastaaPoista
 3. Meillä alkaa vastaavasti sellainen sydäntäsärkevä kirkuminen sekä huuto aina ja vain silloin, kun oi oikeasti kiire! Ihan kamalaa toisinaan :DJa mä luotan noihin samoihin kun Essi, valokynä kuuluu munkin ehdottomaan käyttöön :) Itelläni noiden värjättyjen ripsien sijasta ripsipidennykset, koska omathan nyt ei näkyisi edes metrin päähän, vaikka kuinka värjäilisi :D

  VastaaPoista
 4. sama homma aina vaikka oon harjoitellut jo aika monta vuotta :D eikä näillä kymmenillä enää valokynä auta :D

  VastaaPoista
 5. PS. Unohdin sanoa sen sulle, ajattelin vaan itsekseni, mutta halusimpa kuitenkin kertoa että näytät kauniilta :) Ja tyttökin on vallan suloinen tapaus!

  VastaaPoista
 6. Ensinnäkin näytät tosi nätiltä!! :)Ja ne onnistuneet äkkilähdöt vauvan kanssa ei varmaankaan vaan ole mahdollisia! Aina unohtuu jotain tai viimeistään kaupassa huomaa, että olis varmaan voinut vaihtaa nämä pukluvaatteet vähän siistimpiin yms.

  VastaaPoista
 7. Mä oon jo pidemmän aikaa seurannu sun blogia, ja täytyy sanoa että olen kateellinen! Osaat niin hyvin kirjoittaa, ja raskaana ollessasi kirjoitit suunnilleen joka ikinen ilta PALJON tekstiä! Itse en ole siihen vielä pystynyt :) Joskus kyllä tuntuu, että kun kirjoitat jostain mielipiteestäsi niin mulla menee yli hilseen ja rupee ärsyttämään, mutta seuraavana päivänä sama teksti saattaa jo tuntua ihan hauskalta! :D Joo kummallinen minä...Mä oon samaa mieltä kuin edelliset, näytät nätiltä! Mä en ees kehtaa tehdä mitään päivän look-postauksia, kun tällä hetkellä vaatevalikoima on "aika" pieni... Ehkä sitten synnytyksen jälkeen :DMutta jatka samaan malliin, mä käyn joka päivä ainakin kerran katsomassa joko olisi tullut uusi postaus :)

  VastaaPoista
 8. heh, voi ei sellaista enään olekkaan kuin sujuva ja stressitön lähtö :D Joten koita olla stressaamatta edes siitä!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa tutulle ja vuosien varrella siihen on vaan tottunu. Helpot vaatteet eli tunikoita ja legginssejä. Farkut painaa ikävästi pömpöttävää vatsaa kun kyykkiin vauvaa turvaistuimeen ym. Ilman meikkejä on menty tähänkin asti joten se ei oo ongelma. Helpot hiukset joita ei tartte föönailla tai vahalla laittaa. Sitä kun ei nykyään itteen panostaa. Joskus on toki hyvä vaan laittautua vaikka omaks iloks vaikkei ois minnekkää lähössä. Se piristää!Ps. Vauva lehdestä blogisi bongasin ja tätä olen nyt viikon seurannut. Onnea kokoperheelle ! :)Iselläni lapset: poika 2v, tyttö 1v. ja rv 14 menossa. Ikää mulla 22v.

  VastaaPoista
 10. Odotas vain kun niitä lapsia on neljä! :D

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti olet varsin tietoinen jo tästä:http://irc-galleria.net/user/kakkavaippa/picture/127913050Varmaan olet, mutta varmuuden vuoksi linkitän nyt sulle.

  VastaaPoista