Social Media Icons

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Liikekannalla

9 kommenttia , , Share It:


Normiaamu: äiti on tänään(kin) vähän väsynyt  -  hengaillaan sängyssä.

Kun kaveripariskuntamme oli meillä kolmisen viikkoa sitten kyläilemässä ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen, he uudelleennimesivät Himmun Pötköksi. Siltä hän näyttikin. Hän keskittyi lähinnä katselemaan ihmisiä epäluuloisen näköisenä ja rypistelemään naamaansa. Ja makaamaan kädet tiukasti kylkiin painettuina, jalat tikkusuorina mahan jatkeena. Himmu nukkui ja itki surkeasti kun nälkä yllätti.

Kun perjantaina taas tapasimme, oli ääni kellossa muuttunut. Jalat ja kädet viuhaavat, silmät pyörivät päässä kuin bingossa, vaunukopasta kuuluu ajoittain iloisia kiljahduksia ja epämääräistä mölinää. Pienestä vauvasta on kasvanut niin nopeasti... Vähän isompi vauva?

Miten te muut? Kuinka vilkkaita pikkunappuloita te paimennatte?

9 kommenttia:

 1. Tuossa juuri postauksen väänsinkin, niin kyllä sitä alko ihmettelemään että miten siitä avuttomasta pikkuvauvasta onkin kasvanut tuollainen monitaituri vauva ;)

  VastaaPoista
 2. 2 vuotiasta vilperttiä paimennan, jolta ei virtaa puutu.. ihmettelen aina mistä sitä riittääki! Kauhulla odotan syksyä ja mun loppuraskautta, että miten sitä jaksaaki juosta tuon tehopakkauksen perässä ison mahan kanssa..

  VastaaPoista
 3. Meidän pojulla jalat potkuttaa ja kädet heiluu sivuilla niin kuin lentoon olisi lähdössä. Aamulla kiva herätä siihen, kun toinen mottaa naamaan! :) Viimeaikoina on alkanut pyöriä selällänsä ympyrää...ei voi jättää enää mihin tahansa, ettei tipahda! Kauhea vilske koko ajan! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä on todella vilkas tyttö, hetkeäkään ei malta pysyä paikoillaan. Kädet ja jalat viuhuaa ja selältä kierähdetään mahalleen ennen kun ehtii sanoa poks! Eikä mahallakaan viihdytä kauaa paikallaan kun pitää päästä eteenpäin :D Toisaalta ei yllätä yhtään, Bubba oli jo mahassa tosi eloisa, potki unissaankin!

  VastaaPoista
 5. Toistaseks ryömiminen on kyllä todella hidasta, kahden metrin tuntivauhtia :D

  VastaaPoista
 6. Vilkasta 8kk poikaa paimennan kun yrittää kävellä ja konttii niiiiiiin lujaa ettei perässä pysy. Huhhuh!

  VastaaPoista
 7. mulla on vilkas 4kuinen poika, unissaankin pyörii kuin hyrrä, ja vaipanvaihto on nykyään niin älyttömän vaikeaa kun toinen potkii kuin mikäkin ronaldo!!:D ei sitä voi enää hetkeksikään, sekunniksikaan, päästää silmistä:DSulla on ihana tyttö! en ole aikoihin kommentoinut..:S..vaikka lukenut olenkin..mutta onnittelut näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 8. Meillä Väpä ei pysy hetkeäkään paikallaan, jopa silloin kun nukkuu niin on muutaman kerran kävellyt UNISSAAN! :--D ps. mulla on sulle haaste! http://mainiotyyppi.blogspot.com/2011/07/sunnuntaisin-ei-ajatella.html

  VastaaPoista
 9. Meidän tyttö on nyt neliviikkoisena sellainen raajojen huiskija, ettei tosikaan. Unissaan, kun vatsaa vääntää tai sitten, kun on syömäaika, molemmat raajat huitovat siihen asti, kun on tissi tai pullo suussa. Sitten onneksi rauhoitutaan. Hetkeksi :-)

  VastaaPoista