Social Media Icons

torstai 14. heinäkuuta 2011

Kolmekymppiset

6 kommenttia Share It:

Eilen tuli kuluneeksi 30 päivää Himmun syntymästä. Yksi kuukausi, vau! Meillä sitä juhlittiin syömällä possun sisäfilettä, metsäsienikastiketta (H. on itse poiminut sienet), uusia perunoita ja kreikkalaista salaattia. Tytsy ehkä hyötyy ateriasta myöhemmin tissillä ollessaan, mutta muistimme me häntäkin, nimittäin superihanalla seiloriasulla.
Tuntuu oudolta, että siitä on vain kuukausi. Ja toisaalta, jo kuukausi, kun meille syntyi vauva. Tuntuu kun meillä olisi aina ollut Himmu.

PS. Toivoisin, että kuvamateriaalia päivältä olisi tuota irvistyskuvaa enemmän, mutta H:n vanhemmilta lainassa olevalta järjestelmäkamerasta loppui akku ja laturi on tietenkin muualla.

Muut vastikään puolittuneet immeiset! Mitä teille kuuluu? Miten rullaa arki?

6 kommenttia:

 1. Minulla on kohta 3 kk ikäinen tyttö ja arki rullaa mukavasti. Neiti seurustelee jo paljon, eikä itke enää niin paljon. Hymyjä ja naurua tulee myös paljon. Masuvaivoja on kuitenkin vielä aika paljon, muttei läheskään niin paljon kuin aikaisemmin :)Tuntuu uskomattomalta miten nopeasti toinen on kasvanut :)

  VastaaPoista
 2. Meidän tyttö 3kk on sama ilopilleri kun aina ennenkin. Ihan parin viikon sisään oppinu kiljumaan, kääntymään ja vähän jo ryömimään (onneks ei oo yhtään huono äiti -fiilis siitä kun tyttö on joutunut olemaan niin paljon lattialla...). Koira (ja sen lelut) kiinnostaa kauheesti ja noista kahdesta on tullut ihan bestat (:

  VastaaPoista
 3. Minä odottelen puolittumista edelleen! laskettu aika on menny ohi muutama päivä sitten, nyt vaan odotellaan! :)Tyttöä odotellaan meillekkin:)

  VastaaPoista
 4. Poika on tänään 1kk ja tykkää nukkua yhä paljon. Hetken aamulla ja hetken illalla hereillä(noin 2 tunnin pätkät molemmilla kerroilla). Helppo vauva, joskus vähän liiankin, kun pitää mennä katsomaan, että hengittääkö se vielä. =D

  VastaaPoista
 5. meillä on reilu 2 viikkoinen tyttö. syö ja nukkuu, eikä pahemmin itkeskele. helppo ja kiltti vauva kaikinpuolin. kasvanut on myös kovasti ja tänään oltiinkin ekalla neuvolakäynnillä :) aivan ihana pakkaus!

  VastaaPoista
 6. Meidän tyttö on 2 vkoa + 2 päivää. Hän syntyi melkein viisi viikkoa etuajassa ja kokoa neidillä oli tuolloin 44 cm ja 2505 grammaa. Nyt painoa on tullut hienosti lisää ja reisiläskit (hänen siis) jaksavat huvittaa. Neitisemme ei vielä seurustele, pienen kokonsa takia. Kaikki voimat menevät syömiseen ja sitten taas nukutaan. Meillä herätään kolmen tunnin välein (kellon kanssa) ympäri vuorokauden syömään, kunnes painopuntari näyttää yli kolmea kiloa (sitä odotellessa). Lapsen oltua noin paljon etuaikainen + se, että kun synnytys ei edennytkään, tyttö syntyi maailmaan sektiolla, on mulla ollut ongelmia maidonnousun kanssa. Nyt maitoa alkaa tulla, mutta kun samaan aikaan tytön nälkäkäyrä kohoaa eksponentiaalisesti, ei mun maidontuotanto tahdo keretä perässä. Mutta onneksi vastikkeellakin tulee täysipäisiä lapsia :-)Kovasti meillä mahavaivaa aiheuttavat D-vitamiinitipat. Tyttö ei varsinaisesti itke, mutta kätisee ja ähistelee ympäri vuorokauden unissaan niin, että välillä on aivan selkä kaarella. Vähän käy toista sääliksi. Mutta vauva-arki rullaa muuten kivasti. En kyllä vaihtaisi päivääkään pois!!

  VastaaPoista