Social Media Icons

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Juhlapuheita

14 kommenttia Share It:Kun puolisen vuotta sitten aloitin blogin pitämisen ajantappamistarkoituksessa jäätyäni työttömäksi ja kuultuani raskaudestani, en tosissani ajatellut, että tätä lukisi joku. Hypin riemusta, kun Google-palkista paljastui ensimmäinen ihan oikea lukija, Essi. Tätä ihan oikeasti lukee joku! Ensi alkuun tämä oli paikka, johon purkaa tuntoja. Istuin yksin kaikki päivät kotona ja haudoin pientä nyyttiä sisälläni. Olin aika yksinäinen. Hiljalleen tekstini alkoivat kerätä kommentteja  -  rohkaisevia sanoja, kokemuksia, neuvoja. Teistä, lukijoistani ja muista bloggareista alkoi kasvaa tuttavuuksia. Kirjoittaessani mietin, mitä teillä on siihen sanottavaa. Mitä mieltä te olette. Tietokonetta avatessani pohdin, mitä mahtaakaan kuulua EssilleAniinalleOi mutsi mutsilleDarialle ja monille muille. Vaikka olenkin maailman surkein kommentoija, ahmin päivityksiä kymmenistä blogeista. Raskauden myötä kyydistä tipahtaneet kaverit ja harrastuksista luopuminen ei tuntunutkaan enää pahalta. Päinvastoin, tuntui, että olin saanut jotakin enemmän. Päiväkirjaharrastukseni jatkui netissä ja moni lukijoista ja bloggareista tuntuu tutulta vuosien takaa. Iltaisin pohdin, mitä kirjoittaa. Päivisin yritän parhaani mukaan räpsiä kuvia (yleensä huonolla menestyksellä).

Olen alkanut pohtia ammatinvalintakysymyksiä. Haluanko sittenkään työskennellä kaupan alalla? Entä jos tekisinkin jotain, mikä ilahduttaa minua näin paljon? Kirjoittaisin?

Ette arvaakaan, kuinka paljon pontta olen saanut neuvoistanne, jakamistanne kokemuksista ja kiitoksista. Ette tiedäkään, kuinka paljon mulle merkitsee se, että teitä on mun juttuni kiinnostaneet. Ensimmäistä kertaa aikoihin olen raskauden, äitiyden ja bloggailun myötä tuntenut olevani jossain arvostettu ja tärkeä. Kiitos lukijani! Olen iloinen teistä jokaisesta.

14 kommenttia:

 1. On ollut ilo ja kunnia olla blogisi ensimmäinen ihan oikea virallinen lukija! :---) Sä et varmaan itse ymmrräkkään, kuinka kiva näitä sun tekstejä on lukea ja kuinka ihanaa on ollut seurata sun raskautta ja nyt alussa olevaa äitielämää! Sulla on niin kivan selkeä tyyli kirjoittaa ja vaikka teksti olisi kuinka pitkä, se tulee kyllä luettua joka kerta loppuun. Mä olen itsekkin todella huono kommentoija, mutta kyllä mä parhaani mukaan koitan aina jotain kommentteja jätellä. :-DKyllä oi kyllä! Mä tsemppaan sua tekemään juuri sitä, mikä parhaalta tuntuu! Kirjoittaminen on selvästi sun juttu, joten anna palaa! :----)Ja vielä kiitos itsellesi, että kirjoitat ja me ollaan saatu näin mahtava blogi luettavaksi! HURAA HURAA HURAA! :---)

  VastaaPoista
 2. Olet hyvä kirjoittaja, näitä on kiva lukea! Jatka samalla tiellä ja onnea vauvelista!

  VastaaPoista
 3. Aina kannattaa kuitenkin muistaa myös kuinka kiva oma harrastus on tavallaan vähän suojella sitä ettei se ala tuntumaan työltä! mutta nythän äitiyslomalla sulla olisi mahdollisuus mennä vaikka johonkin kirjoituskurssille ja miettiä esim tiedotusopin opintoja jatkossa,kun Himmu hieman kasvaa?On kivaa tietää, että omiakin kirjoituksia odotetaan :) Mulla on sellainen puolittainen blogitauko menossa, kun vauva vie kaiken ajan mun ollessa pääsääntöisesti yksin (isä on nytkin Norjassa työreissulla), mutta palaan ruotuun kun arki tasottuu. Mulla on sulle muuten yksi ehdotus...pistän meiliä joku pv, muistuta jos ei tuu!

  VastaaPoista
 4. Sun blogia on todella ilo lukea. Selvästi sulla on lahjoja kirjoittamiseen! Itse osaan sen sanoa viestintäalan ammattilaisena. Halliset myös huumorin vaikeimmat lajit, sarkasmin ja ironian, ihailtavan lahjakkaasti. Komppaan edellisiä kommentoijia, eli kannattaa miettiä, olisiko kirjoittaminen sulle se ammatti sinulle tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 5. Pakko myöntää, että sinun blogis on yks parhaimmista seuraamistani. Kirjoitustyylis on vaan niin loistava, ja sanavarastos uskomattoman laaja. Ihailen taitojasi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan sulle, tää on yks parhaista blogeista ja postaukset aina odotettuja. :)

  VastaaPoista
 7. Hei, Minunkin on pakko kiittää ja kehua sinua aivan mahtavasta kirjoitustyylistä. :) Niin hauskasti ja mukaansatempaavasti aina kirjoitettu oli aihe mikä tahansa. Olet lahjakas kirjoittaja.Aloin aluksi lukea blogiasi, kun minulla oli sama laskettuaika kuin sinulla ja sitten jäinkin koukkuun... :) Onnea sinulle pienestä tytöstä. Itselleni syntyi peni poika 12.6.11 (neljäs lapsi).Ihanaa vauva-arkea teille. :)-Sannas-

  VastaaPoista
 8. Niin kuin sulle vastasinkin kommenttiisi oman blogini puolella, niin pidän blogistasi uskomattoman paljon - kiitos siitä :) Vaikka yleensä ne blogit, joissa on isoja hyviä kuvia, on mulla ykkösenä, niin sun blogissasi teksti on niin laadukasta että menee ihan sen ansiosta sinne mun(kin) top-listan kärkipaikoille :)

  VastaaPoista
 9. aikalailla alusta asti mäkin oon seurannut! :) on ollut mukavaa luettavaa, kirjoitat kivasti ja pystyy samaistumaan. toki mä oon aika huono kommentoija, oon tainnu ehkä pari kertaa kommenttia pistää.. :D

  VastaaPoista
 10. Mun piti kiitellä teitä eikä toisin päin! :-D Essi, sä olet ihana!Omm, jahas, kuulostaa jännittävältä. Jään odottelemaan. ;)

  VastaaPoista
 11. Ajattelinkin joskus blogiasi lukiessa, että sun kannattaisi ihan oikeasti harkita uraa kirjoittamisen parissa. Tekstisi on todella tasokasta ja selkeää. En ole (toistaiseksi) samassa elämäntilanteessa kuin sinä, mutta blogisi kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos täältäkin, en ole pahemmin kommentoinut blogissasi mutta luen innolla jokaisen postauksen, kirjoitat erinomaisesti. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 13. ihastuin blogiisi! sait juuri uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 14. Tää sun blogi on vaan niin ihana! Näin joskus tekstin kaksplussan sivuilla, jossa olit linkittänyt blogisi. Rupesin lukemaan ja luin kaikki aiemmatkin tekstisi. Koska olin myös raskaana ja päivät oli pitkiä ja tylsiä tuli blogiasi luettua tosi paljon. Päivän rutiineihin kuuluui tarkastaa onko Sascian taas kirjoitanut jotain! :)Sitten aloin katsella muita blogeja ja lisää blogeja ja lopulta innoistuin pitämään omaa blogia! Kaiken tämän jälkeen muistan aina, että tämän blogin kautta olen eksynyt koko tähän ihmeelliseen ja ihanaan blogi-maailmaan, johon olen aivan täysin koukussa! :)Jatka samaan malliin kirjoittamista! Tekstisi ovat niin ihana täyttäasiaa, että aina tulee niin sellainen olo, että juuri näin tämä ja tämä asiahan on. Kirjoitat paljon asioita, jotka on monilla mielessä, mutta kukaan ei oikeasti saa niitä sanotuksi. Plussat ja pisteet sulle! :)Niin ja vielä tuosta, että mulla on kans kaveripiirit kaventuneet, mutta tuntuu, että täältä blogien-maailmasta on saanut paljon jotain aivan muuta nimittäin vertaistukea! Kaverit ei tiedä miltä tuntuu olla raskaana tai herätä monta kertaa yössä syöttämään tai lohduttaa mahavaivaista vauvaa, mutta täällä kaikki äidit ymmärtää. :) Välillä tosiaan tuntuu, niin kuin tuntisi hyvinkin näitä muita kirjoittajia.Pitkää kommenttia. :)

  VastaaPoista