Social Media Icons

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Jotain mitä olet aina halunnut tietää....

5 kommenttia , Share It:
..Muttet ole kehdannut kysyä? Jotain, mistä en ole kirjoittanut? Jotain, mikä on jäänyt mietityttämään? Jotain minusta, jotain Himmusta, jotain kihlatustani?

Blogitekstejä on puolen vuoden takaa ja uusien seuraajien määrä on kasvanut räjähdysmäisesti Himmun syntymän jälkeen. Aika harva tuskin on kahlannut kaikkia tekstejäni läpi saadakseen selville jotakin olennaista. Siksi aina aika ajoin teksteihin ilmestyy hauskoja kysymyksiä koskien esimerkiksi oikeaa hiustenväriäni tai toiveammattiani.

Anonyymina kommentoivat muistakaa: huonollakin maulla on rajansa. Liian henkilökohtaisiin kysymyksiin en vastaa (yhdessä tekstissäni oli kommentti: "asuitkohan joskus siellä ja siellä ja olikohan äitisi se ja se..."). Tietenkin kysyä saa, mutta päätän itse, mihin on soveliasta vastata.

Antakaa palaa! Kysymyksiä saa esittää 1.8 saakka.

5 kommenttia:

 1. Heippa! vaika voisin maanantaina kysyä livenäkin, kysyn nyt näin: Kirjoitat hyvin henkilökohtaisia asioita ja tottakai ihmisiä kiinnostaa esimerkiksi juuri ne konfliktit kavereiden/sukulaisten jne kanssa jne. Oletko joutunut tilanteeseen, että ihmiset ovat suuttuneet kirjoituksistasi?Toinen avoimuuteesi liittyvä kysymys on, että missä menee rajat?Itseä nämä asiat kiinnostavat siitä syystä, että itse kirjoitan hyvin erityylistä blogia, missä pääpaino ei ole henkilökohtaisessa elämässämme enkä kävijämäärien takia halua paljastaa vaikkapa nyt lapseni oikeaa nimeä tai lapsen isästä juuri mitään. Välillä "asioiden pihtaaminen" on kirjoittamisen kannalta hankalaa, koen sen itselleni tärkeäksi että olen yksityishenkilö myös lukijoilleni.

  VastaaPoista
 2. niinpä. juurikin pari päivää sitten nelliinan vaatehuoneessa oli linkki blogiini ja koska tunnemme toisemme, siinä oli mun oma nimeni tullut vahingossa tekstiin. pyysin, että se poistettaisiin, koska mä en just halua vaikkapa fb-pyyntöjä ihmisiltä, joista mä en tiedä MITÄÄN. siksi en myöskään itse kuulu blogini yhteisöön jne. ja oikeastaan juuri sukulais/etäistuttujen kyttäämisen vuoksi en tällä hetkellä halua edes kirjoittaa mistään henkilökohtaisesta, sillä he eivät vain lue vaan tekevät sen kautta ties mitä johtopäätöksiä ja analyysejä elämänlaadustani jne.

  VastaaPoista
 3. Mä olen usein kironnut, kun mun tekstejä kommentoivat tutut, jotka käyttävät mun oikeaa nimeäni tai nimenomaan noin linkittävät vahingossa sitä mun oikealla nimelläni. Maailma on niin kauhean pieni paikka, ja nyt lapsen myötä on tullut ajatelleeksi, minkälaisia hulluja sitä tännekin mahtuu. Tutut... Ah. Mä sain pitkään kuulla spekulaatioita siitä, kuinka mä olen onneton ja masentunut ja tyyliin itsemurhan partaalla koska kirjoitin, että raskausvaivat vie hermot. Huh. Kauheimpia on ne, jotka kyyläävät mua JOKA paikassa. Sain kerran vihaisen viestin facebookin postilaatikkoon: "kun sulla on kerran aikaa päivittää blogiasikin, niin olisitko tännekin päin yhteyksissä". Räjähdin nauruun ja vastasin, että mä saan olla aktiivinen missä mua huvittaa. Kuulemma tilapäivityksiäkin pitäisi lisätä naamakirjaan, jos on tänne AIKAA kirjoitella.. :D Huhhuh!

  VastaaPoista
 4. Teidän asunnosta olis kiva nähdä kuvia! Itseäni inspaa katsella toisten sisustusta!:) Ja muutenkin vähän tietoa; kerrostalo? kaksio? Meinaatteko muuttaa isompaan jossain välissä?

  VastaaPoista
 5. Ano, mahtava postausidea! Postaus meidän kodista löytyykin, mutta sen kuvat on otettu ihan muuton jälkeen, eli aika paljon on ehtinyt tapahtua. Parhaillaan meillä huonekalut muuttaa paikkaa ja uusia kirjahyllyjä olohuoneeseen odotellaan, mutta kunhan me saadaan tavarat oikeille paikoilleen (olohuone käytännössä katsoen uusiksi, makuuhuone myös), voisin tehdä postauksen meidän hiirenkolosta ennen ja jälkeen-kuvineen. Me asutaan 1970-luvulla rakennetussa kerrostalokaksiossa ja neliöitä meillä on 58,5.

  VastaaPoista