Social Media Icons

torstai 7. heinäkuuta 2011

Hyvästit heppapyjamalle

4 kommenttia , , Share It:



Pari päivää sitten se iski tajuntaani  -  herraisä, lapset kasvavat! Kyynelten ja epätoivoisen venytysyrityksen jälkeen jouduin toteamaan, että vaaleanpunainen, 56cm hevosin kuvioitu yöhaalari on auttamattomasti liian pieni. Neuvolan ota-jätä-kopasta löydetty yöhaalari teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ei siksi, että se olisi erityisen kaunis, kallis tai yksi suosikeistani. Tuntui kummalta, että jo kolmen elinviikon aikana voi kasvaa niin paljon, että vaatteetkin alkavat käydä pieneksi. Käsittämätöntä, miten nopeasti pissatikun kahdesta viivasta kasvoi ihan oikea ihminen. Tajusin, että tyttö alkaa puhumaan joskus, menee joskus kouluun. Rakastuu. Menee ehkä naimisiin, saa ehkä lapsia. Odotin tätä kaikkea malttamattomana, mutten silti pysty käsittämään, kuinka nopeasti aika menikään.

Himmu muuttuu joka päivä. On enemmän hereillä, enemmän lähellä. Neljän ja puolen kilon kultakimpale alkaa muuttua syövästä ja nukkuvasta hoidettavasta ihan omaksi yksilökseen, omaksi persoonakseen. Minkälainen hän on, mistä hän pitää? Mikä häntä kiinnostaa? Tällä hetkellä hän on ehdottoman orientoitunut kerjäämään ruokaa ja kuuntelemaan musiikkia. Niin, ja tietenkin katselemaan kaikkea ja kaikkia epäluuloisesti.

4 kommenttia:

 1. Lääh, meillä alkaa nyt vasta olla sopivia nuo 56 cm vaatteet :) paidat tosin on superisoja vielä.

  VastaaPoista
 2. Meillä taas menee niin, että housut on tällä hetkellä (5kk) 74 mutta bodyt ja paidat 62-28. Kintut mitään tällä meidän pojalla!Mutta voi kuule, mulla tuli ihan samanlainen tippalinssissä olo kun tajusin ettei yksi ihana body enää ikinä mahdu Iliaksen päälle. Tuntuu kummalliselta :`)

  VastaaPoista
 3. Voi muistan nuo ajat ku joku lempivaate meni pieneksi, onneksi kohta tulee toinen käyttäjä.. mä jo kattelin kaikkia ihania vaatteita mitä esikoisella tykkäsin pitää <3

  VastaaPoista
 4. Haluatko kiltti vaihtaa tekstien fontin toiseksi? Tuosta ei saa selvää :s (tai sitten minä olen vain sokeaksi tulossa :D )

  VastaaPoista