Social Media Icons

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Mökkeillen

4 kommenttia , Share It:
Rai-rai ja hauskaa edesmennyttä juhannusta jokaiselle! Tämä, kuten pari muutakin postausta, on ollut ahkeraan tapaan työn alla jo monta päivää. Me vietimme juhannusviikonloppua H:n isovanhempien mökillä, Jumalaa paossa Kouvolassa, ensimmäistä kertaa vauvan kera. Kyllä arki on kotona ihanaa!


Ensimmäinen kauppareissua pidempi automatka sujui odotettua paremmin. Tyttärelläni on maaginen kyky herätä niin autossa kuin vaunulenkilläkin juuri ennen määränpäähän saapumista, kesti matka miten pitkään tahansa. Näin kävi myös mökkitiellä, jossa alkoi tuhina, ähinä ja puhina. Pelastuksena toimi kuitenkin aiemmin tuttipulloon pumppaamani äidinmaito. Luojalle kiitos rintapumpusta!


H:n vanhempien beagletyttö, Oivi, nautti juhannussäästä rannalla.


Rento-Reiska, joka nukkuu päivät ja valvoo yöt...


H. aloittelee bravuuriaan, ratatouillea, muurikalla.
Muutamaa sukupolvien yhteentörmäämistä lukuunottamatta reissu sujui odottamaani paremmin. Oli jokseenkin hassua huomata, ettei minua enää arvostellakaan vain ihmisenä vaan myös äitinä. Jouduin toteamaan, että äitiys on minulle hyvää aikaa luoda nahkaa ja kasvattaa sisäistä naarastiikeriäni ilkeitä kommentoijia vastaan.

4 kommenttia:

  1. Tästä se arvostelu kuule vasta alkaa! Mutta muista että sinä olet oman lapsesi äiti, se on tärkeintä :)

    VastaaPoista
  2. Älä piittaa arvosteluista. Tee asiat niin kuin itse parhaaksi näet niin olet paras äiti juuri omalle lapsellesi. :)

    VastaaPoista
  3. Voi että, tiedän mitä sulla on eessä. rakkaat ja ei-rakkaat sukulaiset kestää, mutta ne lapsettomien puolituttujen neuvot, ne ne on niitä todellisia helmiä. ;)Kaiva se naarastiikeri esiin vikkelästi ja luota itseesi. :)supersöpöinen tyttö sulla. <3

    VastaaPoista