Social Media Icons

tiistai 24. toukokuuta 2011

Pajua leluille!

9 kommenttia , , , Share It:Olen itse sitä ihmistyyppiä, joka ei varsinaisesti intoile muovisista, iloisen värisistä säilytysjärjestelmistä. Siksi pohtiessani vauvan lelujen ja pehmokirjojen säilytystä, en tullut edes ajatelleeksi ylipirteää legolootaa. Vaihtoehdoiksi nousivat joko iso sinkkiämpäri tai sitten rottinkikori. Suureksi ilokseni löysinkin Porttipuiston Luhta Outlet-tehtaanmyymälästä (Vantaan Ikean vieressä) tänään (eilen) tämän ihanan, Luhta Home-malliston hopeanharmaan pajukorin. Uumoilin sen ensi alkuun olevan aivan liian iso, mutta yllätyksekseni jouduin toteamaan, että ehkä tarvitsenkin näitä kaksi. Tämä on kaikista isointa kokoa ja se vetää sisäänsä melkoisen määrän tavaraa, mutta hintaa sillä oli vain 12 euroa.


Casa Stockmannin kangaskoreissa säilytän kaikkea mahdollista rompetta kynsisaksista sinkkivoiteeseen. 


Minun täytyy tunnustaa, että olen muutoinkin aika mieltynyt erilaisiin säilytyspurkkeihin, koreihin ja laatikoihin. On jotenkin lohdullista, että rumat ja arkisetkin tavarat voi säilöä kauniisti. H. inhoaa tätä piirrettä minussa. Hän ei voi ymmärtää, miksei kahvi voi olla kahvipaketissaan tai miksi hoitoaine laitetaan rottinkikoriin. Miehet.

Kai jollain tapaa haluan tällaisilla asioilla korostaa, että tämä vauva syntyy liikkuvaan junaan. Minä haluan kotimme näyttävän tietynlaiselta. Vauvatavara on helpompaa piilottaa kauniisti kuin pistorasiat.

Millä tavoin te olette säilöneet vauvatavaranne? 

Psst.... Vinkkejä kauniista kestovaippaämpäristä otetaan vastaan!

Ps. Pahoittelen kuvien kummallisia värejä, kuvat on otettu yöllä, huonossa valossa, huonolla kameralla.

9 kommenttia:

 1. Kestot kannelliseen pajukoriin, missä menee esim nauhasta tehty rusetti ympärillä tms?Tykkään kans "piilottaa" tavaroita. Nyt ei tosin ole vielä YHTÄKÄÄN lelua hankittuna vauvalle. Kääk. No, ehtiihän tässä, eikä niitä edes alkuun tarvitse. Sukulaiset varmasti raahaavat niitä sitten, kun vauva ensin syntyy. En myöskään oikein innostu noista muovisista värikkäistä laatikoista. Säilytyksessä aion käyttää pajukoreja ja muita pusseja ja purkunoita.Ps. Löytyy meiltä kahvikin ihan omasta peltisestä purkistaan, mutta mies ei ole sitä ihmetellyt koskaan, koska miehelläkin oli tapana laittaa kahvi toiseen purkkiin :D

  VastaaPoista
 2. Mä oon sullonu leluja pyykkikoppaan(pehmolelut) ja kestäviä muovisia varastointilaatikoita mulla on lelulaatikoina. Siinä vaiheessa kun esikoinen oli vauva, mäkin yritin kaikenlaisia kauniita koreja ostaa, nykyään niistä ei ole ehjänä enää yksikään. Kahden pikkumiehen kanssa sitä on pakko turvautua säilömisessä juurikin niihin iloisen värisiin kannellisiin ortexin muovilaatikoihin. (niissäkään ei tosin voi pitää leluja koska hajoavat helposti leikeissä). Meillä oli esikoisen aikaan kaunis tummaa puuta oleva lipasto jossa oli vetolaatikoiden tilalla tommoset rottinki-laatikot. Se meni ihan paloiksi kun esikoinen alkoi kävellä tukea vasten... :( Säilömiseen voin suositella laatikoita jotka kestävät sen että lapsi seisoo siinä päällä. ;) (omasta kokemuksesta puhun)

  VastaaPoista
 3. meillä on kans semmonen TOSI ISO tumma pajunen kori,ostettiin prismasta 20e..parasta siin o et lapsi ei vielä yllä kaivaa pohjimmaisia leluja eli ei pysty levittää koko koria kerralla lattialle:Dkatotaan kauan toi kori kestää..meillä on noita lemmikeitä jotka tykkää tuhota kaikkee tommosta..siitä vaipparoskiksesta..muistanko oikein että teillä on koira??suosittelen semmosta metallista oikeeta roskista missä on kansi..meillä on siis semmonen polkasta malli..koirat meinaan rakastaa niitä kakkavaippoja.meillä oli tässä viime viikolla pari krt ylläri ku vaipparoskiksen kansi oli ilmeisesti jäänyt raolleen ja koira oli sit yksinollessaan käyny piknikillä...:/

  VastaaPoista
 4. Mä olen myös tehnyt niin että olen ostanut ison pajukorin - ja juurikin sen takia että saisi kaikki lelut siihen samaan mahtumaan :) Meillä ei Iliaksella ole vielä kuin muutama hassu lelu ja tässä nyt menee vielä muutenkin hetki ennen kuin alkaa niiden päälle ymmärtämään. Tällä hetkellä kaikki rapisevat ja pehmeät ovat suosikkeja, koska niistä saa helposti kiinni.Mutta joo, mä olen tämän lisäksi laittanut seinälle sellaisia kangaspusseja, joihin olen piilottanut leluja ja kirjoja. Lisäksi on tietysti sitten kaapisto, jossa on osa leluista. Huh, en malta odottaa sitä ensi joulua kun Ilias on melkein vuoden ikäinen. Ou mai!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on yksi tosi iso ronttinki"kori" jossa on myös kansi, siellä olen lapsen leluja ja muita härpäkkeitä säilyttänyt. Nyt kun neiti on ite oppinu sen kannen avaamaan ja hakemaan sieltä niitä lelujaan, niin on myös käytönnällinen juttu sen lisäksi että on kivan näköinen :D Mäkin tykkään muutenkin kaikista koreista ja kivan näkösistä säilytysjutuista. Paljon paremmassa järjetyksessä ja siistin näköisenä pysyy paikat kun tavarat on säilytetty hienosti :)

  VastaaPoista
 6. Mä olen myös aivan hulluna kaikkiin erilaisiin purkkeihin yms! Meillä on kylppärissä kaksi metallista tynnyriä (niitä ihania jenkkiroskiksen näköisiä), toinen roskille/ kertakäyttövaipoille ja toinen kestoille. Löysin ne jumbon anttilasta, muistaakseni oon joskus laittanut niistä jotain juttua blogiini joten joku innokas voi sieltä yrittää kaivaa... :D

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään kans laittaa kaiken säilytysastioihin. Varsinkin keittiössä kaikki ruuat (makaronit, spagetit, puurohiutaleet, myslit, kaakoa yms.) pitää olla omissa purnukoissaan. Se tuo semmosyta omaa järjestystä niihin kaappeihin. Vauvan jutut mulla on tällähetkellä vaan lipaston laatikossa. Ei meillä vielä mitään leluja oikeastaan ookkaan, kun ei se niistä ymmärrä vielä pitkään aikaan. Mut sitten kun leluja alkaa kertyä niin uskon kanssa, että panostan joihinkin hienoihin, mutta kestäviin koreihin!ps. perustin viimeinkin oman blogin :)

  VastaaPoista
 8. Täälläkin ilmoittautuu yksi säilytyspurkkeihin ja -koreihin mieltynyt! On se vaan nätimpää, vaikka nykyään oon alkanut miettimään, että mitä mä näihin kaikkii laittaisin :D

  VastaaPoista
 9. Onko siellä uudessa vuoteessa nukuttanut?// nuppu

  VastaaPoista