Social Media Icons

lauantai 21. toukokuuta 2011

Kolme hurraahuutoa kirpputoreille!

11 kommenttia , , , Share It:
Aloitin lauantaini tavallista tarmokkaammalla tuulella ja päätin heti kirpputorien avauduttua lähteä kiertelemään kohtuuhintaisen (ja kohtuukuntoisen) turvakaukalon toivossa. Sellaista ei harmikseni tullut vastaan, mutta onnekseni mukaan tarttui muuta tarpeellista tavaraa.

Sitä kuvittelee hankkineensa kaiken, mutta hetken pälyiltyään ympärilleen huomaa muutaman olennaisen asian puuttuvan, kuten esimerkiksi itkuhälyttimen tai kylpyammeen. Hienoisen sukupuoliarvauksen jälkeen katseeni kiinnittyi pieniin, tyttömäisiin bodeihin, kesämekkoihin ja hattuihin. Kykenin kuitenkin hillitsemään itseni. Ainakin aika hyvin.
Tämä oli ehdottomasti paras löytöni, uudenveroinen Mollavauvan imetystyyny, kuudella eurolla! Olin yhtä hymyä ja hypin riemusta. Mikä tuuri! Juuri tuollaisina hetkinä sitä käsittääkin niin monen asian muuttuneen. En etsikään mitään itselleni, en raaski ostaa mitään itselleni (tämä tosin on rahatilanteen sanelemaa kurjuutta). Missä vaiheessa tulin siihen pisteeseen, kun hypetyksen kohteena on rintaruokintaa helpottava apuväline?Kylpyammeen ja kylpylämpömittarin bongasin kahdella eurolla. (Väri ei oikeasti ole ihan noin kirkas, kuva on vain vähän huono.) Tähän yhteiseen asuntoomme muuttaessamme meillä oli viktoriaaninen tassuamme, jossa piru vie olisi ollut vähintäänkin tyylikästä kylvettää pientä vauvaa. Tai lillua synnytyksen käynnistyessä. Se kuitenkin oli niin suuri, ettei kylpyhuoneeseemme mahtunut enää pesukonetta. No, kuten vanha opettajani tapasi sanoa, elämä antaa, elämä ottaa.Kantoliinasta olen haaveillut pitkään, vantaalaisen elämäntapaintiaanitittelin uhallakin. Tämän beigen trikooliinan löysin hintaan 8 euroa. Käyttökokemuksia kantoliinoista otetaan vastaan!Marimekon violetti pallokuosinen paita, koko 62cm, 1e


Tutta-body 62cm, 0,5e


Ihan kauhean hurvittelevalla tuulella en ollut, osaksi rahatilanteen ja osaksi jalkaparkojeni vuoksi. Ne nimittäin näyttivät tunnin seisoskelun (ja tunnin koholla pitämisen) jälkeen tältä. Ne eivät enää hurranneet.
11 kommenttia:

 1. mulla olis muutamia kertoja autossa käytetty ja uutena ostettu kaukalo.meillä se oli lähinnä kaapissa ja ihan pikkusena käytettiin kotona vähän sitä..ei tosin mitään hienoa merkkiä mutta ihan kelpo istuinn..en siitä paljoa pyydä jos kiinnostaa..väriltään punasininen ja muistaakseeni nannia merkkinen.jostain nettikaupasta tilasin.

  VastaaPoista
 2. En kyllä ikinä ostaisi turvakaukaloa kirpparilta :S Eihän sitä tiedä miten sitä on oikeesti kolhittu, vaikka näyttäis olevan ok.

  VastaaPoista
 3. Minäkään en uskaltaisi ostaa turvaistuinta käytettynä kirpparilta.

  VastaaPoista
 4. mä voisin ostaa kirpparilta hyväkuntosen eli en kovinkaan kulunutta..kuitenki ne tosi kuluneet on tosi vanhoja myös..tällä hetkellä meijän iso istuin on käytettynä ostettu tutulta..meillä ei oo autoa ni ei viitti kauheesti maksaa istuimesta jota käytetään ehkä 10 krt vuodessa..

  VastaaPoista
 5. Mäkin etsin hyväkuntoista kaukaloa. Tällä hetkellä meillä on auto käytössä, mutta aika harvoin sillä liikutaan, kun asutaan niin hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Jonna, ehdottomasti kiinnostaa! Laitatko mulle sähköpostiin lisää infoa, paljonko haluaisit siitä, mistä sen saisi hakea jne? annasaskian(at)gmail.com. :-)

  VastaaPoista
 6. mä laitan sulle postia tänään tai huomenna.napsin eka kuvat siihen mukaan:)

  VastaaPoista
 7. Mäkin löysin viime viikolla kantoliinan, sellasen kovaa puuvillaa olevan 3 eurolla. P:n äiti osti meille taas vauvaessuilta trikoisen, sekin makso vain 10 eur uutena, mutta väri oli aika...jännä.Tänään kävin hankkimassa muutamat kuoret kestoihin ja tarttuipa mukaan 1 nallehelistin sitä sarjaa mitä kerään :) Ja marimekon keltaraitainen potkupuku kans eurolla. Tuleeko ehkä maailman paras olo, kun löytää jotain muutamalla pennillä! kirppistelyyn jää kyllä koukkuun enkä edes haaveile että olis varaa kävellä jonnekki lastentarvikeliikkeeseen ostamaan tylsiä samanlaisia tavaroita mitä muillakin.

  VastaaPoista
 8. Tuota kantoliinaa solen mieki miettiny ja pohtinu. Tuntuu vain olevan mielipiteitä yhtä paljon ko äitejäki.. =/

  VastaaPoista
 9. Mainioita löytöjä! Kantoliinailu on (olisi) hyvin toimiva vaihtoehto, jos jaksaa ja osaa opetella toimivia sidontoja alusta alkaen. Mulla hyvän alun jälkeen repsahti ja nyt toi minityyppi ei oikein suostu enää liinaan (tulee hiki/hankalaa/ei nää/en osaa sitoa ja laps tuskastuu). Mulla on 2ndhändinä saadut kudottu ("kova") liina ja trikoinen, oma vanha rengasliina ja äiskän ompelema vesi(rengas)liina.

  VastaaPoista
 10. Hyviä löytöjä. Meilläpäin on tosi paljon turvakaukaloita myynnissä kirpputoreilla, tottakai niitä kun juuri itse haluaisin löytää autoon sen kaukalon jälkeen käyttöön tulevan istuimen.

  VastaaPoista
 11. Mulla on kantoliina (trikoinen), baby björn kantoreppu ja Manduca. Kantoliinaa käytettiin ehkä 3 kertaa (onneks hintaa 1.5e kirppiksellä), en tykännyt minä eikä mies eikä poika. BB oli käytössä paljon kunnes paino raja iski vastaan (5e löytö kirppikseltä myöskin), sitte ostin monien kehujen jälkeen Manducan ja täytyy sanoa etten tuu enää ikinä käyttämään kantoliinaa tai Bb:tä manducan jälkeen. Mut toisille se kantoliina sopii.

  VastaaPoista