Social Media Icons

perjantai 15. huhtikuuta 2011

You are beautiful-tunnustus

2 kommenttia Share It:
Olen saanut kolmelta ihanaiselta lukijaltani tunnustuksen ulkonäöstäni, ja olin niin hämilläni tästä muistamisesta, että unohdin varsinaisesti postata asiasta. Suurkiitokset Sannalle, Essille ja Kastehelmille! Olen ihan sanaton.
"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"Olen kai niin ahkeraan kameran takana, etten itse ole koskaan kuvissa mukana. Varsinaisia kauneskuvia tai hyviä (julkaisemattomia) kasvokuvia ei oikein löydy, mutta tein parhaani.
Olin lapsena oikea linssilude. Rakastin mekkoja ja kaikkea kiiltävää, siksi isäni nimesikin minut rakkaudella Harakaksi. Tässä kuvassa olen hieman alle 4-vuotias, päiväkotini naamiasjuhliin kissaprinsessaksi pukeutuneena.
Kuva on kolmen vuoden takaa vanhojen tansseista. Minun pukuni oli vaaleansinistä raakasilkkiä, jossa on helmen väriset ruusukirjailut ja helmikoristeita. Löysin pukuni puoli vuotta ennen tanssiaisia kirpputorilta kahdellatoista eurolla ja tuunasin siitä enemmän mieleisemmän (otin olkaimet pois, ostin vannehameen & turkisviitan asusteeksi). Kaiken kaikkiaan, kampaajineen kaikkineen vanhojentanssit tulivat maksamaan minulle alle 100e.


Kuva on 19-vuotissyntymäpäiviltäni, eli aika tasan vuoden takaa. Kaksi viimeistä kuvaa ovatkin raskausajalla otettuja. Ylempi ehkä kolme, neljä viikkoa sitten, alempi on otettu joskus rv 24 tienoilla.

Oli hurjan mukavaa saada tällainen tunnustus, etenkin nyt raskausaikana, kun oma ulkomuoto on muuttunut niin paljon. Kiitos vielä kovasti!


You are beautiful-tunnustuksella muistan 


Filleä, joka kärsii kroonisista ulkonäköpaineista ja painonpudotusvimmasta, turhaan!


Aniinaa, joka on niin upea ja kaunis kotiäiti, ja joka oli upea & hehkuva myös viimeisillään raskaana!


Essiä, silläkin uhalla, että hän on tällaisen jo saanut! Essi on niin upea nuori kotiäiti, jolla on kiva oma tyyli. Essi on aina huoliteltu, mutta niin rennolla tavalla  -  "hain vain kahvin matkan varrelta". Ja voi, niin kaunis! 

2 kommenttia:

  1. Oh my ! Löysimpäs kivan uuden blogin. Liityn siis lukijaksi ! Tsemppiä raskauden loppumetreille :)

    VastaaPoista
  2. Ei wau, oon aika sanaton! Kiva kuulla oikeesti positiivista kommenttia omasta ulkonäöstä! :---) Oot huippu!

    VastaaPoista