Social Media Icons

torstai 14. huhtikuuta 2011

Muutosta ilmassa

3 kommenttia Share It:


Kuten ehkä olette huomaanneetkin, postausteni määrä on vähentynyt viime aikoina. Osasyynä lienee, että viime aikoina olen tuntenut oloni todella väsyneeksi ja voipuneeksi, koko ajan, syynä tähän on luultavasti alhainen hemoglobiinini. Toisaalta minua on myös masentanut tekstieni kommenttien äkillinen häviäminen. Mietin, että lukeeko tätä vielä joku? Heitänkin pallon teille, lukijani  -  otan vastaan parannusehdotuksia, postausehdotuksia, vinkkejä, risuja, ruusuja.. Olen pitkään miettinyt blogini yleisilmeen, ulkoasun ja nimen muokkaamista, ja pian esittelenkin teille aivan uudenlaisen odotusblogin. Pidättäkää hengitystänne!

3 kommenttia:

  1. kyllä mä ainaki luen! seuraan bloglovinin kautta ja sitä kautta näen aina uuden postauksen :)) oon vaan nii laiska kommentoimaan..

    VastaaPoista
  2. Hui, älä vain lopeta, näitä on ihana käydä lukemassa! Ja on niin ihanaa kuulla ajatuksiasi, tuntuu niin raikkaalta kun muualla ainoastaan hehkutetaan äitiyttä ja mitään negatiivisia ajatuksia ei uskalleta sanoa. Ihan jänskättää puolestasi :)

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että blogiani seurataan edelleen :) Välillä mietin, että teen pelkkää valitusmonologia, josta ei tule loppua. Vaikka raskausaika kaikkinensa on hurjan ihanaa aikaa, tulee väistämättä näitä negatiivisiakin ajatuksia, joiden purkaminen täällä on ollut varsin terapeuttista. En aio lopettaa, en näillä näkymin vielä piiiitkiin aikoihin, älä pelkää! :)

    VastaaPoista