Social Media Icons

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Vaatteita, vaatteita, vaatteita

3 kommenttia , , Share It:

Muistatteko, kun kerroin näheeni poikaunta? Mun oli pakko saada tämä haalari!


Vaaleansinisiä tossuja voi käyttää tyttökin.Tämäkin paita on aivan ihana vaikka ruskeiden collegehousujen kanssa.


Pienen pienet töppöset, ensi syksylle.


Tämä Benettonin paita oli kyllä vähän tyttöostos.. 


Kuvassa on käteni, jotta huomaisitte kuinka p-i-e-n-i tuo pipo on.


Nämä käsintehdyt raidalliset villasukat (oikeasti oranssihtavat) sulattivat sydämeni. Menevät pojallekin sinisten pöksyjen kanssa.


Olen menettänyt toivoni. Minä olen toivoton. Vannoin, etten tarvitse enempää vauvanvaatteita. Läheisessä kirkossa oli kuitenkin lauantaikirpputori, tuotto meni kai jollekin kummiseurakunnalle, käsittääkseni. Kun astuin sisään, huomasin, ettei missään ollut hintalappuja. Ei missään. Vapaaehtoistyöntekijä valisti, että kaikki maksaa 50 senttiä/kappale. Siitäkös riemu syntyi! Taskussani polttelevalla kaksikymppisellä saisi siis ostettua 40 tavaraa!Musta lyhyt jakku Lindexin alennusmyynnistä, vyö H&M


Farkut H&M Mama


Pienten vauvojen vaatteita oli melko vähän ja naistenvaatteiden valikoima oli... Noh, omaa luokkaansa. Kuitenkin löysin itselleni kaksi mustaa bleiseriä, isompia kuin yleensä käytän, niin etteivät näytä tämänkään mätisäkin kanssa liian pieniltä. Niistä vain revin olkatoppaukset pois ja voila! Lisäksi löysin superison trikoohameen/mekon, jossa on vieläkin tilaa masulle. Onhan nuo jakut (kirpputorilta ostetut, ei tuo Lindexin lyhyt jakku) isoja synnytyksen jälkeen, mutta hei, hintaa niille tuli huimat yksi euro.
Näiden lisäksi mukaan tarttui Minun kirjani-niminen vauvakirja, jota H. saa alkaa täyttämään ja parit sukat. Sain vähän alennusta vielä, joten kaikelle tuli hintaa yhteensä 5 euroa!

Aloin kaivelemaan kaappejani ja varastoani ja löysin VeroModan alennusmyyntimekon viime kesältä. Romanttisen kukkamekon, jota en koskaan ole käyttänyt, mutta joka oli pakko saada, koska sillä oli hintaa viitonen. Meinasin jo viskata sillä vesilintua, kun totesin, että se onkin oikeastaan helmasta aika iso. Kokeilin sitä ja totesin siinä olevan vielä reilusti tilaa kasvavalle mahalle.
Äitini vaatekaapista varastin valkoisen kauluspaidan, jota olen tykännyt käyttää farkkujen kanssa.


Mekko VeroModa 5e alennusmyynnistä
Farkkutakki Sistersin alennusmyynnistä 11e


Toppi H&M Mama
Kauluspaita H&M
Farkut H&M Mama

3 kommenttia:

  1. Mahtavia löytöjä! Tykkään tosta kukkakuosista, aivan ihanan romanttinen! <3 Sellanen maalaisromanttinen <3Ja raskauden jälkeen, voithan viedä isot vaatteet kirppikselle myyntiin ja tienata ne muutamat eurot takaisin ja saada sillä joku toinen onnelliseksi upeilla löydöillä =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pitäneekin roudata takaisin kirppikselle kaikki mammavaatteet, paitsi jos sitä pikkukakkosta ajattelee... :P

    VastaaPoista