Social Media Icons

torstai 10. maaliskuuta 2011

Lapsellista

10 kommenttia Share It:

Enpä olisi ikinä uskonut sen päivän koittavan, kun himotuksen kohteenani olisi vauvan tavarat. (Pyydän, hyvät lukijani, siinä kohtaa, kun kirjoitan vauvan ummetuksesta, ravistelkaa mut taas tähän maailmaan!) 

Brion mäyräkoira-lelu on haussa. Vanhempani ja isovanhempani ovat kovia mäykkyharrastajia (isovanhemmat ja täti kasvattavatkin koiria), joten minulla ei ole lapsena tällaista ollut, ajattelivat kai, että saan katsella näitä ihan riittämiin muutenkin. Lapselleni haluan kuitenkin tällaisen, oman perässä vedettävän puisen mäyräkoiran!

Suomalainen Hymy-helistin, jonka valmistus on jo lopetettu on erityisesti haussa. Näitä jaettiin äitiyspakkauksissa vielä tämänkin vuosituhannen puolella, eli tarjontaa luulisi olevan. Vielä kun löytäisin suhteellisen hyväkuntoisen ja kohtuuhintaisen...
Tämä on erittäin epäajankohtaista, mutta olen pienen ikäni aina ajatellut, että Brion puiset taaperokärryt minä haluan minun lapsilleni (jotka olin 4-vuotiaana suunnitellut saavani loka-ja marraskuussa, kaksi tyttöä). Värinä voisi olla modernimpi musta tai sitten klassinen punainen, se on vielä vähän harkinnan alla. 
Itse olin muovisen aikakauden kasvatteja, joten lapseni saakoon puiset.

 Onhan vielä vähän aikaista ajatella tällaisia asioita, tiedän sen, mutta ajatuksena onkin ollut, ettemme aio hankkia näitä tavaroita uusina, koska on paljon edullisempaa ja ekologisempaa ostaa hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia tavaroita käytettynä. Siksi tällaisiin asioihin on syytä herätä aiemmin. Ja onhan mukavaa välillä haaveilla jostain vähän vähemmän ajankohtaisesta ja tärkeästä.
Kai tällainen varustelu on vanhempien hömpötystä. Ja jos minusta tulee pururatojen juurikasvuinen tuulipukuhirmu, niin enköhän voi suoda lapselleni ihania, ajattomia klassikkoleluja. Ei siis hyppiviä ja haukkuvia koiria tai aivojumppasokkeloita.
Tietenkin haluan tarjota lapselleni vain parasta, ja täydellisen vanhemmuuden sijaan on helpompaa tarjota täydellisiä leluja.

10 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy tuo hymyhelistin..Meillä on punainen, vaikka kaipaisin keltaista. Brion taaperokärry löytyy esikoiselta ja on ainakin meillä ollut tykätty :)

  VastaaPoista
 2. Eli klassikkolelujen linjalla mennään sielläkin! (: Kaiken maailman muotihöpötykset, varsinkin vanhemmille lapsille, on kauhean huonoja kierrättää ja usein huonolaatuisia. Mutta täytyy olla melkoinen tasmaniantuholainen, jos puiset tai kovaa muovia olevat lelut saa taapero rikki. Siksi noita onneksi löytyy hyväkuntoisia käytettynäkin. Minkä ikäinen esikoisesi on? Odotat toista, miten pitkällä?

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy tai on ainakin löytynyt kaksi noita hymy-helistimiä punaisena! Että jos mä löydän sen toisen niin voidaan kyllä kaupat sopia, mutta en raaski sit sitä ainutta myydä. =) Toivottavasti ne kummatkin nyt tuolta lelukasoista löytyis!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Toivottavasti löydät sen toisen! :)

  VastaaPoista
 5. http://www.doublecheck.fi/cat/ tuolta saa ostaa vielä hymyhelistimiä. Itse tilasin juuri joka väriä jota oli saatavilla.http://pikkuvauhkonen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Ai, noita saa ihan uutenakin? Mahtavaa, kiitos paljon vinkistä, Sanna!

  VastaaPoista
 7. Ikää esikoisella on nyt 1 vuosi ja 2 kuukautta. Toista pikkuista odotetaan saapuvaksi toukokuussa eli viikkoja on nyt 31+5 :)Itselläni ikää on reilut 19 vuotta

  VastaaPoista
 8. En edes aikaisemmin ollut kuullut tuosta Suomilelu mestasta, ihanaa ! Kiitos Sannalle, että jaoit tämän!Meillä on 2 noita hymyhelistimiä, toinen on mun vanha ainakin. Luin aikanaan deco-lehdestä että niitten tuotanto lopetetaan, joten nuo ovat meillä kultaakin arvokkaammat <3 Onneksi on kaksi, niin seuraavakin tulokas saa ihan oman :)Mä kans meinaan meiän lapsille hommata puiset taaperokärryt. Rakastan myös klassikkolelula, ja olin maailman onnellisin kun anoppi kertoi säilyttäneensä isännän ja hänen siskonsa vanhan kunnon keinuhevosen. Kyynel kyllä tipahti silmästä kun hän sen meille toi hieman kunnostettuna. Itselläni oli aivan samanlainen, ja harmitti NIIN suuresti kun kerran siitä oli puhetta äitini kanssa joka kertoi sen jo kauan sitten olleen annettu etiäpäin, eikä muistanut että minne..Meillä myös mun vanha mustekala pehmohelistin, joka ollut mun vauva-ajan hittituote. Ja on meillä esikoisella edelleen hitti <3Hihhih, nauroin sun "(Pyydän, hyvät lukijani, siinä kohtaa, kun kirjoitan vauvan ummetuksesta, ravistelkaa mut taas tähän maailmaan!) " lausahdukselle. Ootas vaan, sekin aika koettaa! ;)

  VastaaPoista
 9. ooh, mulla oli tollanen mäykky kun olin vauva, ja jos en väärin muista, niin se taitaa löytyä mun siskon lasten huoneesta... sinne siis pöllimään se :D mäkin haluan mun lapsille brion leluja, enkä tuu ikinä ostaa mitään bratzeja tms..

  VastaaPoista
 10. minulla on 2kpl,mäyräkoiria,punaisella rungolla,toisessa keltaiset ja toisessa vihreet renkaat

  VastaaPoista