Social Media Icons

torstai 10. maaliskuuta 2011

I want, I want, I want

6 kommenttia , Share It:Niihin aikoihin kun sain kuulla raskaudestani, marraskuussa 2010, oli H&M Baby-mallistossa kuvan mukainen ruskea karhupuku. Kävin usein ihastelemassa sitä, mutta tuntui liian aikaiselta ostaa vielä mitään. Tietenkään enää silloin kun tunsin olevani "varmoilla vesillä" ei tätä haalaria saanutkaan. Minua todella harmittaa, etten tuolloin rohkaistunut ostamaan karhupukua. Itkin viikkokausia, kun kuulin sen loppuneen jokaikisestä pääkaupunkiseudun myymälästä joulukuussa.
Huuto.netistä löytyy kyllä haalaria, mutta kovin pieniä kokoja, 50-62cm. Koska meille on tulossa juhannusvauva, ja jättimäinen sellainen (näillä geeneillä ja kokoarvioilla olen asiasta melko vakuuttunut), emme tee mitään heinä-elokuussa vuoratulla teddykangashaalarilla. Etsin siis kokoa 62cm isompaa haalaria. Toistaiseksi sellaista ei ole tullut vastaan, mutta jos jollakulla sellainen sattuisi olemaan, ja josta olisi valmis luopumaan kohtuullista korvausta vastaan (ei ollut kallis uutenakaan, muistaakseni 17,95e) ennen kesää, olisin kiitollinen!

6 kommenttia:

 1. Meillä on marrasvauva ja sille 62 cm kyseinen haalari on nyt hyvän kokoinen ehkä jo pikkuisen pieni. Ja pikkumiehellä on ikää 4kk. Kasvu keskikäyrällä. Myös tokmannilla on myynnissä näitä haalareita ilman häntää tosin mut muuten sama haalari. En tiedä onko myös tarjoustalossa??http://pikkuvauhkonen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tarjoustalossa minä olen nähnyt samanmoisia :-) Itse ostin tosta Rekolan-lastentarvike kirppikseltä (on muuten loistava), vähän samantapaisen parilla eurolla. :-)

  VastaaPoista
 3. Ai, sieltä voisi etsiä? Tuumasta toimeen! ;)Eihän lapset tietenkään vanhempiensa kopioita ole, mutta me molemmat ollaan oltu jo syntyessään aika isoja, samoin meidän molempien sisarukset, ja aina menty kasvukäyrien yläpuolella (veljeni ei meinannut mahtua 72cm kastepukuun 2,5kk iässä). :DVai on Rekolassa lastentarvikekirppis? Jos se on viikonloppuna auki, niin voisinkin hurauttaa sinne ihan ajan kanssa katselemaan...

  VastaaPoista
 4. Noita myydään onneksi vähän joka kaupassa ja kirppikselläkin oon törmännyt useaan otteeseen, ei muuta kun metsästämään :)

  VastaaPoista
 5. Hei löysitkö tämmöstä karhupukua?Ellokselta löytyy jos oot vielä sitä vailla!

  VastaaPoista
 6. Nyt H&M löytyy tuollainen haalari! Aivan ihana, itsekin tilasin :)

  VastaaPoista