Social Media Icons

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ed Hardy goes mama!

5 kommenttia , , , , , Share It:

Toppi Ed Hardy by Christian Audigier
Keinonahkabolero Seppälä
Rannekoru Guess
Farkut H&M Mama


Sain lahjaksi isältäni ja hänen avopuolisoltaan jo kauan toivomani valkoisen Ed Hardy-painijanselkäisen topin. Toppi on aika pitkä ja joustavaa trikoota, joten siitä riittänee iloa myöhempäänkin odotukseen!

Maha kasvaa ja Aarre on varsin touhukas, potkii jo todella lujaa, varsinkin iltaisin ja yöaikaan. Pari kertaa olen ihan herännyt kesken unien, kun hän on monottanut oikein kunnolla! Nyt on rv 24+6, eli huomenna alkaa kahdeskymmeneskuudes viikko! Olo on melko energinen ja tunnen oloni kauniimmaksi ja naisellisemmaksi kuin koskaan. On kuitenkin niitä hetkiä, jolloin tunnen itseni pallomahaiseksi kömpelykseksi. Raskaus on vaikuttanut koordinaatiokykyyni ja tasapainooni huomattavasti, huomaan sen joka ikinen päivä. Mitä isommaksi maha kasvaa, sitä köntyksemmäksi itseni tunnen. Se alkaa olla jo melko painava, joten esimerkiksi syvien vatsalihasten treenaaminen lankkuasennossa ei onnistu enää (olenkin kyllä sen näköinen, ettei se ole onnistunut koskaan... ;-D).
 Rv 26 on itselleni jonkinlainen maaginen etappi, viimeinen kolmannes alkaa, mutta siihen nyt on vielä reilu viikko. Sitä odotellessa...

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana toppi!Ootas vaan kun pitää pyytää mieheltä apua housujen pukemisessa ;) Mulla teki päällyshousujen ja sukkien laitto vaikeaa loppuviikoilla, ja jouduin isäntää pyytää avuksi, eihän siitä seurannut kuin humorisia tilanteita kun toinen yrittää housuja mulle pukia ja mä ohjeistan että "ei noin, ei näin" ;DToisaalta onneks tulee kesä vastaan, ei tarttekkaan housuja nykiä jalkaan, vaan voi tyytyä hameisiin, kietaisuvaatteisiin yms :DMulla jotenkin rv 30 on sellanen raja, jolloin ajattelen että on hyvä hetki huokaista, alkaa olemaan vihdoin sellaiset "turvalliset viikot", vaikka eihän kukaan koskaan mitään ennustaa voikkaan. Siihen on vielä itsellä matkaa, kohta vasta 18 viikkoa takana.. :)

  VastaaPoista
 2. Mistä toi Ed Hardy toppi on? Mäkin haluan!

  VastaaPoista
 3. onpa ihana toppi ja tosi ihana bolero! sä oot oikea trendimama! onneks mullakin on paljon kivoja vaatteita, jotka venyy masullekin sitten :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ei yhtään kuvasta mun vaatekaapin sisältöä noin yleensä, mutta jostain syystä oon pitkään halunnut tuollaisen. Runotyttövaatteet alkaa kai muuttua vähän rokimmiksi... ;)Farkkujen pukeminen toiselle on kyllä elämys, miten se voikaan tuntua niin kummalliselta! Ja kun toinen EI VAAN OSAA! :DNiin, mä ensin ajattelin että 12 viikkoa on se turvallinen raja, sitten 20, nyt 26... Tuleekohan se ikinä vastaan?Deye, sain tämän topin tuliaisina isältäni ja hänen avopuolisoltaan ulkomailta, niin en osaa yhtään sanoa, että mistä se on ostettu. Itse en raaskisi maksaa aidosta Ed Hardysta, mutta sellaisen saaminen lahjaksi tietysti lämmittää mieltä! ;)

  VastaaPoista
 5. Lilli, suurkiitokset! Mä olen joskus kyllä miettinyt vaatekaappini sisältöä ja päällä olevia vaatteita katsoessa, että kuulun sarjaan "myydään tyylitaju tarpeettomana", joten superkivaa saada positiivista palautetta kuteistani! :)

  VastaaPoista