Social Media Icons

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Blogivinkkejä

8 kommenttia Share It:
En edes jaksa laskea, kuinka montaa blogia seuraan. Minulla on päivisin aikaa ja tämä on ehdottoman mukavaa ajanvietettä. Ajan mittaan minulle on kuitenkin muodostunut muutama suosikkiblogi, joista odotan postauksia ja joista pidän. Siis blogeja, joita seuraan erityisen aktiivisesti.

Listaankin nyt 5 suosikkiraskaus-, vauva-ja yleisblogiani. (Nämä eivät sitten ole missään paremmuusjärjestyksessä, sillä sellainen olisi kovin vaikeaa!)

Raskausblogit, top5


Itkua & potkuja

Kirjoittajalla, Jonnalla, on laskettu aika 1.6, eli vähän ennen minua. Blogissa on raskauden lisäksi myös yleistä pohdintaa, mikä on mielestäni ehdotonta plussaa  -  eihän kukaan ole vain kävelevä maha. Tykkään Jonnan realistisesta otteesta, teksteihin on helppo samaistua.


Miracle of our love


Anskin laskettu aika on elokuussa. Aivan ihana raskausblogi! Paljon kivoja kuvia masusta ja niitä paljon toivottuja vaatepostauksia kuvineenkin. Rehellistä pohdintaa raskaudesta ja yleistä pohdintaa. Tykkään!

Junnujuttu


Hauskaa, napakkaa ja ehdottoman humoristista tekstiä painavasta asiasta  -  raskaudesta. Mielenkiintoisia ajatuksia ja yleistä pohdintaa. Tämä taasen on melko puhtaasti raskausblogi.


Oi mutsi mutsi


Paljon kuvamateriaalia. Aika erilainen raskausblogi kun mihin yleensä törmää  -  ostoksia erikoisista nettikaupoista, ekotekoja.. Teksti on eloisaa ja hausjaa luettavaa, ajatuksiin on helppo samaistua. Kirjoittajan oma tyyli on ihana, erilainen ja odottelenkin aina innolla postauksia hänen omasta vaatetuksestaan.


Isäksi


Tämän blogin löysin vastikään, mutta pidän tästä kovasti. Koska kirjoittaja on tosiaankin miessukupuolen edustaja, on kyseessä hieman erilainen raskausblogi  -  odotusta miehen, tulevan isän näkölkulmasta. Yllätyin suorastaan, hei, kyllä ne isätkin vaan odottaa! Suosittelen tätä jokaiselle epäilijälle.Vauvablogit, top5
Peace, love and poopdiapers
Innolla odotan aina Essin postauksia pienestä Väinöstä ja perhe-elämästä! Tämä on siitä kiva blogi, että juttua on paljon muustakin kun lapsista, perheestä jne. Essi on mielestäni hyvä, elävä esimerkki siitä, että äitinäkin voi ja saa ottaa aikaa itselleen & ulkonäölleen.


Aniina


Lifestyleblogi nuoren lapsiperheen arjesta. Aniina on aikaansa seuraava äiti, ja juttua blogissa riittää vauva-arjen lisäksi myös omasta vaatetuksesta, tyylistä ja kodista (olen muuten aivan superkateellinen, Aniinan koti on upea!).


Epätodellista todellisuutta


Kirjoittajalla on ihanan maanläheinen ote ja erikoinen huumorintaju. Vauva-arkea, parisuhdetta, pohdintaa painosta ja kehosta.. Ehdottoman aito ja persoonallinen vauvablogi Savonlinnalaiselta nuorelta äidiltä.Visuaalisesti vaativa


Upeita kuvia, upeaa tekstiä. Ihania vauvanvaatteita, naistenvaatteita, sisustustavaroita.. Tämä on visuaalisesti näyttävä blogi ja niinkin laiskalle lukijalle kuin minulle aivan nappivalinta kaikkine upeine kuvineen. Teksti on hauskan soljuvaa ja mielenkiintoista luettavaa.


Ninan onniBlogi on tällä erää valitettavasti tauolla. Ihailen kirjoittajan tyyliä yli kaiken! Tässä on oikeasti tyylikäs äiti, Longchampin hoitolaukkuineen.Yleisblogit, top5


Raymond & Lady


Jokaiselle kenkäfriikille! Lilli työskentelee kenkäkaupassa ja omistaa jokusen parin kenkiä. Paljon hyvää yleistä pohdintaa, muotia, kenkiä, hiuksia... Ihanan maanläheinen blogi, tätä olen seurannut jo pidemmän aikaa, jo ennen Bloggeriin kirjautumistani.


Pourquoi pas?


Muotia, painonpudotusta, kehokomplekseja. Kirjoittajan tyyli on näppärä ja pohtiva. Ei siis lainkaan pinnallinen blogi, tästä minä pidän!


Siksakkia saumurilla


Blogi kädentaidoista! Upeita, kierrätettyjä ja tuunattuja lastenvaatteita. Itse en ompelemisesta ymmärrä yhtään mitään, mutta se ei tätä blogia lukiessa haittaa. Visuaalisesti näyttävä blogi tämäkin.


Käsilaukkumafia & Cupcake housewife


Valitettavasti molemmat blogit ovat tauolla, mutta näissä riittää luettavaa! Erityisesti Cupcake Housewife on makuuni, kirjoittaja kertoilee blogissaan ajastaan kotiäitinä. Käsilaukkumafia taasen on uuden aikakauden, työssäkäyvän äidin blogi. Molemmissa shampanjaa ja suuria unelmia. Ja penninvenytystä.

8 kommenttia:

 1. :O oi <3Tykkään kanssa sun blogista, tää tuo niin mieleen oman odotusajan!( ja sytyttä uuden vauvakuumeen..)

  VastaaPoista
 2. Voi apua, kiitos :) Luin just sun uusinta postausta ja mietin, että olet kyllä mun "ykkös raskausblogini", koska kirjotat aivan mielettömän ihanalla tavalla!PS. Miksi mä en ole koskaan aatellut että meidän koti olisi mitenkään kovin upea? Hui :D

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos! Mun on pakko tunnustaa, ettei mulla varmaan oo tän enempää vaatteita mitä esitellä :D Itsekin käyn täällä monesti, tulee vaan niin vähän kommentoitua, mikä on onneksi meidän kaikkien bloggareiden perisynti! Pitääpä itsekin joskus tämmönen postaus tehdä. (ps. oon oikeasti ostanut vain yhdestä nettikaupasta lastenvaatteita ikinä, pitäisi varmaan alleviivata ettei se oo mikään oma harrastus...kiinnostais kyllä jos ois varaa)

  VastaaPoista
 4. Elsa mainosti siun blogia niin eksyinpä tänne minäkin. :) Melko moni noista blogeista on omallakin suosikkilistalla!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos <3Sinun blogi on yks niistä raskausblogeista josta odotan aina kovasti uutta postausta ku kirjotat niin samperin hienosti :)

  VastaaPoista
 6. VOI IHANAAA! :-----) <3 Tosi kivaa että tykkäät! Sun blogis kyllä kans kuuluu mun ykkössuosikkeihin! Aina käyn lukemassa kaiken, oon vaan niin huono kommentoimaan. :/ Pitää ryhdistäytyä!

  VastaaPoista