Social Media Icons

perjantai 4. helmikuuta 2011

Ultrauutisia

2 kommenttia Share It:


Kuva täältä.
Eilen (toissapäivänä) oli tosiaan se kauan odotettu rakenneultra. Tutkimuksen teki suureksi epäonneksemme vanhempi, hieman elämäänsä kyllästyneen oloinen kätilö, joka rutiininomaisesti, mistään innostumatta lähinnä puhui itsekseen. Heti ensimmäiseksi hän kysyi, haluammeko tietää sukupuolesta, johon vastasimme myöntävästi. Hän varsin rauhallisesti, kuin itsekseen puhuen selosti "vatsanpeitteet.. ehjät. Selkäranka.. ehjä. Sydämen rakenteet... hyvät. Keuhkoaortta ok.. (jne.)". Koko tutkimus kesti noin 15 minuuttia, ja aivorakenteet tarkistettuaan kätilö nousi tuolista, antoi minulle paperia ja käski pyyhkiä vatsan. H. kysyi kummastuneena että "niin, mites se sukupuoli?", johon kätilö tylysti vastasi, että ei ollut viitteitä sukupuolesta ja että sitähän ei tänne tulla katsomaan.


Kesäkuussa meitä odottaa vastaus suureen kysymykseen!


PS. Pian voin hyvästellä varpaani, mikä on melko huolestuttavaa, sillä kengänkokoni on pieni ja siro 42. Luulisi sellaisten varpaiden näkyvän tauotta!

2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei ultrakokemus ollut aivan nappisuoritus. Ei onneksi mikään maailman tylyinkään, mistä olen kuullut kauhujuttuja. Aika jännä kyllä tuo ultraajan vastaus sukupuolesta, "ei viitteitä". Tarkoittikohan että ei tullut sellaista kuvakulmaa, ettei näkynyt jalkoväliin?PS. Tervetuloa joukkoon, mä hyvästelin varpaani vajaa viikko sitten. :D Selältään (ja tietty kumarrellessa, istuessa) ne kyllä vielä näkyy mutta seisaaltaan ei niitä enää tuijotella. Hah, innolla ja kauhulla odotan sitä päivää kun en itse saa sukkia tai kenkiä jalkaan tai kun en itse taivu leikkaamaan varpaankynsiäni! ;)

    VastaaPoista
  2. Niin, tosiaan harmittaa, koska odotin ultraa innolla, ja niitä ei (toivottavasti) enää tule. Näemmä meidän asukki ei ollut valmis paljastamaan suurta salaisuutta vielä. Ehkä ihan kiva näinkin, arvuutellaan siihen saakka. :)Itse sanoin avomiehelleni että kun aika se aika koittaa, etten enää yllä varpaisiini, on hänen henkilökohtainen velvoitteensa viilata ja lakata mun varpaankynteni. Asiasta neuvoteltiin hetki, mutta tällaisina hetkinä on hyvä vetää se synnytys-kortti esiin. Vinkvink!

    VastaaPoista