Social Media Icons

perjantai 18. helmikuuta 2011

Tunnustusta - The Gorgeus Blogger

2 kommenttia Share It:

Suurkiitos tunnustuksesta Annille!
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.


Milloin aloitit blogisi?

Tammikuussa 2011.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Pääasiassa esikoisraskaudestani ja odotuksen ja äitiyden tuomista muutoksista. Odotus on nyt hyvin iso osa elämääni ja ehkä siksi tituleeraisin tätä blogia raskausblogiksi. Postauksia on kuitenkin myös pukeutumisesta, koska se on iso osa minua.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Hmmm.. Vaikka blogini käsitteleekin pääasiassa raskautta ja äitiyteen valmistautumista, olen halunnut tehdä myös blogissani selväksi, etten ole vain kävelevä maha tai odottava äiti, vaan ihan tavallinen ihminen. Elämässäni on paljon muutakin kuin odotus, ja siitä kaikesta muustakin haluan tässä raskauspainotteisessa blogissani kertoa.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Tuntuu, että kaikki muut äidit ja odottajat netin keskustelupalstoilla suhtautuvat nuoriin odottajiin (ja äiteihin) hyvin ennakkoluuloisesti, jonka takia vertaistuen hakeminen voi olla vaikeampaa. Usein tuntuu, ettemme seiso samalla viivalla. Lapsen saaminen on suuri elämänmuutos, oli minkä ikäinen tahansa. 
Omien tunteiden ja ajatusten purkaminen blogiin on vapauttavaa, ja on mukava seurata myös muiden nuorien odottajien ja äitien blogeja.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin blogista visuaalisesti näyttävämmän. Enemmän itse otettuja kuvia, enemmän sanottavaa (tämä on kyllä ihan omalla kontollani, eli muutoksia luvassa).

Tämän palkinnon jaan seuraaville henkilöille:2 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis tunnustuksesta. Ja onnea odotukseen! Ihania kuvia blogissasi. :o)

    VastaaPoista
  2. <3 Kiitos oikein paljon! Piristi kyllä päivää.

    VastaaPoista