Social Media Icons

maanantai 7. helmikuuta 2011

Potkuja ja mielitekoja

Ei kommentteja , Share It:


Nyt olen taas viettänyt pari päivää hiljaiseloa, mutta hengissä ollaan. Mikäli rakenneultran mittoihin ja arvioon on luottamista, niin painaa meidän pieni rakkautemme jo 500g! Tämä tuntuu kerrassaan hurjalta, sillä silloin kun saimme kuulla että odotamme vauvaa, oli alkio vain 0,5g "painava". Nyt olen alkanut tuntea liikkeitä jo ihan kunnolla, siis ihan kunnollisia, selviä liikkeitä, ei enää pientä hipsutusta tai kuplintaa. Ihan kuin joku tökkisi sormella sisältä päin vatsaani. Aika hurjaa! 
En sentään ole tästä niin liikuttunut, kun jenkkileffojen perusteella ajattelin olevani. Itse asiassa välillä suorastaan tympii, että kun olen käymässä nukkumaan, päättää tämä kupeitteni hedelmä herätä potkimaan. En tietenkään malta nukkua, koska on tosi jännittävää kuulostella pikkuisen liikkeitä.

Mitä tulee raskausajan ruokavalioon niin voin todella sanoa outojen mielitekojen vaivanneen minua. Himoitsen kaikkea hapanta ja kirpeää! Voisin syödä puolukoita ja sitruunoita koko ajan. Lisäksi himoitsen taukoamatta sitruunalla ja limellä terästettyä appelsiinimehua. Satuin muutama viikko sitten Jumbossa kierrellessäni huomaamaan Jungle juice bar-nimisen "kojun", jossa myytiin erilaisia tuorepuristettuja vitamiinipommimehuja, smoothieita.. "Terästykseksi" sai esim. guaranaa, mutta luonnollisestikaan en sellaiseen tässä vaiheessa koskenut. Siellä ehdottomaksi lempijuomaksi ja himotuksekseni muodostui "Limely lemon", jossa on siis tuorepuristettua appelsiinia, limeä ja sitruunaa. Nams! Raikasta ja maistuvaa. Suosittelen!

Onnekseni mieliruoikseni ei ole raskauden aikana muodostuneet rasvaiset, suolaiset tai sokeriset ruoat. Kaksi ensimmäistä kierrän visusti kaukaa, pekonin tai kananmunan hajustakin tulee huono olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti