Social Media Icons

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Masukuva ja pikkuisen rytkyjä

5 kommenttia , , Share It:
Nyt siis meneillään rv 22+3. Sylissäni Robert-mäyräkoiramme.

Yllä äitini ostamat 56cm-kokoiset univermeet.

Benettonin 78cm tikkitakki Stockmannilta. Oli pakko...

Fleecepusero (62cm) kirpputorilta, reisitaskuhousut H&M.Villiinnyin H&M:n alennusmyynneissä joulun jälkeen. Ups.


Kahden ylläolevan kuvan vaatteet on anoppini ostanut pikkuisellemme kirpputorilta.


Yleisoön pyynnöstä laitan nyt mahakuvaa tulemaan! Nyt siis rv 22+3. Kyllä sen raskauden jo huomaa, mutta minulla on täytettä jo entuudestaan... Vähän on bad hair day ja kädet & naama turvoksissa, mutta yritän kovasti olla välittämättä..

Illalla laitan parempaa postausta ja lisäystä Mahagalleriaan. :)


5 kommenttia:

 1. Ihania noi H&M:n värikkäät vaatteet! <3

  VastaaPoista
 2. Mä nauran ittelleni ku käyn herkistelee sun blogin äärellä liianki usein! Musta pääsee ''söpöä!'' kiljahduksia pelottavan usein. Ps pelkään lapsiit. Liisa joka ei jaksa kirjautua.

  VastaaPoista
 3. Essi, kiitos! H&M:n lastenosasto on aivan liian ihana. Nuo värikkäät unihaalarit on H:n suosikkeja.. :)Liisa, olet selvästi löytänyt uuden puolen itsessäsi! Salaa vauvakuumeilet....

  VastaaPoista
 4. Voi kuin ihania vauvanvaatteita :) Suloisen värikkäitä! Itekin tekis mieli ostella vaikka mitä mutta ongelmaks tulis sitten se että ei kerkeis pojulle kaikkia vaatteita ikinä pukea, niitä kun on jo niin paljon :DItsekin tykkään lukea nuorempien tulevien äitien tai äitien blogeja.. Ja p.s kyllä täälläkin näyttäisi aivan ihana masu olevan!!

  VastaaPoista
 5. Mäkin alan pahoin pelkäämään, että käyttämättä jää suurin osa. :D Kai sitä muodostuu itselle ne omat lempparit, joita pesee ja pitää kerta toisensa jälkeen.Jep, on tosi mukavaa lukea muiden (etenkin nuorten) odottajien blogeja, siinä on vertaistukea kerrakseen... :)

  VastaaPoista