Social Media Icons

tiistai 15. helmikuuta 2011

Haaveissa takki, kevät ja suuren suuri vatsa

6 kommenttia , , , Share It:Nyt on meneillään 23. raskausviikko (tarkalleen 22+2) ja olo kutakuinkin mainio. Turvotus alkaa helpottaa, kunhan muistaa juoda riittävästi (lue: paljon enemmän kuin ennen raskautta) ja pahoinvointikin on väistymässä. Pikkuinen liikkuu paljon, ja tietenkin juuri silloin kun minä istahdan hetkeksi tai käyn nukkumaan. Olenkin ajatellut, että tässä on selviä viitteitä sukupuolesta. Vain miessukupuolen edustaja voisi olla niin epähuomaavainen, että potkisi minua raivokkaasti kun yritän levähtää. Onneksi äidinrakkaus on ehdotonta...

Vaikka kasvavaan mahaan totutteleminen on ajoittain vaikeaa, odotan minä innolla sitä pallomaista, isoa vatsaa, jotta jokainen varmasti tajuaisi, ettei nyt ole kyse lihomisesta vaan raskaudesta. Tällä hetkellä näytän toppavaatteet päällä (ulkona yli -20) lähinnä omenavartaloiselta, topatulta pullalta.

Vaikka saan esikoiseni melko nuorena (täytän piakkoin 20 vuotta), tuntuu tämä jollain tapaa hyvin luontevalta. Kuin minut olisi tehty tätä varten. Tuntuu, että on meneillään jonkinlainen lisääntymisbuumi, joka nurkan takaa paljastuu vauvamaha. Oletteko kiinnittäneet huomiota? Minulla on neljä kaveria, joilla on laskettu aika kesällä.

Kuva täältä. 

Viime kesänä alennusmyynnistä bongaamalleni beigelle trenssille saattaa sittenkin tulla käyttöä, mene ja tiedä..

Koska olen ikuinen optimisti ja koska olen vakaasti päättänyt, että talven liian pitkään kestänyt valtakausi alkaa olla ohitse, olen päättänyt satsata kevättakkiin, siis äitiysmalliseen. Minulla on kaapissani melko paljon lyhyen mallisia farkku-ja nahkajakkuja, mutta haluan pidemmän mallisen takin, niin että saa mahankin suojaan jos kevättuuli yllättää.Niin, ja tietysti haluan ballerinat. Harmittaa, koska luultavasti tarvitsen kokoa isommat kengät. Kengänkokoni on entuudestaan jo pieni ja siro 42, ja kaiken muun kestän hyvin, mutten enää sitä, etten pääse sovittamaan kenkiä ennen niiden ostamista. Ja näin tulee käymään, sillä surullisenkuuluisa koko 42 on isoin, jota useimmista kenkäkaupoista löytää. On joitain kauppoja, josta saa hyvinkin suuria kenkiä, mutta mallit palvelevat paremmin Drag Queen-asiakaskuntaa.

Kai tekin olette jo innoissanne kevätvaateostoksilla?

6 kommenttia:

 1. Haluis täällä pikkuhiljaa nähdä kuvaa sun omasta masusta eikä vain muiden :D!

  VastaaPoista
 2. Kjeheheh! Olen mä kuvaillut masua ja tulossa on masukollaasi, mutta muutossa kadotin jonnekin kameran usb-siirtopiuhan. Huomenna kyllä patistan H:n lainaamaan sellaisen muistikorttilaatikon porukoiltaan, niin saadaan materiaalia tännekin :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on täällä masussa juuri tuollainen epähuomaavainen mieshenkilö. Kivahan se on toisia silloin kiusata kun ne nukkua tahtois :((Ihana, että joku muukin kamppailee siron 42 numeroisen jalan kanssa. Siihen kun liitän vielä nämä minun metrikoivet (pituutta itselläni vähäiset 185cm), on vaatteiden ja kaiken muunkin ostaminen itselle T-U-S-K-A-A!Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Haa! Ultraajan mukaan mun mahassa on poika ja se tekee just tota samaa. Ehkä se onkin tosiaan sukupuolisidonnaista :)

  VastaaPoista
 5. ps, tiiäkkö, voisko sun blogin asetuksia muuttaa silleen et sivulla olisi esim 7 viimeistä postausta? Aloin nimittäin lukemaan blogiasi, niin on kova klikkailu kirjotuksesta toiseen mennessä, hidasta puuhaa. Siis tää ei ollut mikään pakollinen toimenpide, aattelin vaan et jos et oo vaikka huomannut et se käytettävyys vähän kärsiii. Ei paljo :)

  VastaaPoista
 6. Arvasinhan minä, MIEHET... ;-)M, mulla on pituutta "vaan" 175cm, mutta sekin tuntuu välillä vähän turhan paljolta. Olisi ihanaa laittaa korkokengät jalkaan, mutten halua H:ta (joka on mua lyhyempi) pidempi. Sitten kun mullakin on tätä kokoa muutenkin, on isot kädet ja jalat, isot rinnat ja leveät hartiat... En ole kyllä koskaan tuntenut itseäni pieneksi ja siroksi.Elsa, tuosta on tullut palautetta, joten laitoin useamman tekstin näkymään. Kiitos palautteestasi! :)

  VastaaPoista