Social Media Icons

tiistai 1. helmikuuta 2011

Tai jospa vain kääriytyisin lakanaan...

3 kommenttia , Share It:On suoranaista julmuutta, että kun tammiale on vielä meneillään ja alennusrekit pursuavat ihania vaatteita, olen minä liian iso tai pian liian iso kaikkeen. Äitiysvaatteisiinkin panostaminen tuntuu hölmöltä, aikaahan on enää 4,5kk. Olen investoinut kolmet farkut ja kaksi pitkähihaista paitaa.. Olin pahaa aavistamatta ostanut nettikaupan alennusmyynnistä aiemmin Reebokin mammamitoituksella olevat fitnesshousut (ihmettelin aina, miten vyötärökaistaleen voi tyylikkäästi kääntää lantiolle kunnes jumppaohjaaja valaisi minua viime keväänä) ja ne ovat ehdottomasti suosikkihousuni. Mukavat päällä, ihanat kotihousut, jotka ovat sen verran siistit että kehtaan lähteä niillä lähikauppaankin.


Eniten pelottaa, etten karistakaan raskauskiloja vaan kerrytän niitä kotona lisää. En voi hyvällä tahdollanikaan kutsua itseäni määrätietoiseksi sporttailijaksi. Minun tyyliäni ovat enemmänkin "sortumiset" ja luovuttaminen. Siksi en haluakaan ostaa vaatteita joihin olettaisin mahtuvani ensi syksynä, synnytyksen jälkeen.


Lupasin itselleni, että minä en näyttäydy muille kulahtaneessa kotiäiti-lookissa vaan katson peiliin ennen ulos lähtemistä. Hyvä esimerkki tyylikkäästä pienen lapsen äidistä onkin Chloe, jonka lifestyleblogi Käsilaukkumafia kannattaa ehdottomasti tsekata!


Käsilaukkumafiaan pääset tutustumaan tästä!

3 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen yhtälöstä alennusmyynnit+iso maha. Hirveesti olisi halunnut ostaa kaikkea, mutta ei viitsiny ostaa mitään isoja enään eikä viittinyt ostaa "oikean" kokoisiakaan, ku ei tiennyt et mahtuuko niihin sit synnytyksen jälkeen :/Mä myös tein tuon lupauksen, silloin kun olin raskaana, että en aijo päästää itseäni repsahtamaan vaikka kotiäiti olenkin. Pysyy itselläkin parempi fiilis kun näyttää hyvältä, ainakin omasta mielestä! : D

    VastaaPoista
  2. Miten on lupaus pitänyt? Karisiko raskauskilot? Kauanko on synnytyksestä? :)On kerrassaan hassua, miten paljon ulkonäkö vaikuttaa siihen miten voi. Esimerkiksi flunssaisena ollessakin mä pakotan itseni pesemään ja laittamaan hiukset ja valitsemaan siistit vaatteet päälle. Turhamaiseltahan se kuulostaa, mutta itselle tulee heti paljon parempi olo!

    VastaaPoista
  3. Hyvin on kyllä lupaus pitäny! =D Vaikka mä tietäisin et oon koko päivän kotona, niin silti käyn aamulla suihkussa, meikkaan ja hiukset kuntoon. Tietty myös vähän katon et mitä laitan päälle, eihän sitä koskaan tiiä jos vaikka vieraita tulee. Mulla jäi kyllä kaikki kilot synnärille, minä onnekas! Kun tosiaan sitä koko ei tullut kun mahaan vaikka mäkin suurkuluttaja silloin olin. :D Nyt on ollu vaan operaatio mahapussin pienennys menossa ja sekin on kyllä sujunut hyvin, oon ylpee ittestäni. :-D Mulla on jo vuos ja 2kk synnytyksestä, mut mulla on mun blogissa sellain mahakollaasi mistä voi vähän verrata et miten on lähteny.Suosittelen, et kannattaa liikkuu nyt raskaanaki mahdollisimman paljon ja kaikkee hyötyliikuntaa just. Ite esimerkiks kävelin joka paikkaan aika pitkällekkin raskautta ja kyllä sekin autto! :-) Ja sit tietty synnytyksen jälkeen kannattaa kokeilla vauvajumppaa, sitten ku vauva jo pitää vähän päätä itse pystyssä. Mä tykkäsin ja niin tykkäs Väinökin! :P

    VastaaPoista