Social Media Icons

lauantai 29. tammikuuta 2011

Panikointia

Ei kommentteja , , Share It:


Kuva täältä


Tietystikään en aina ole riemuissani näistä suurista muutoksista, jotka vauvan syntymä tulee tuomaan mukanaan. Pari viikkoa ennen kun sain tietää olevani raskaana elelin hiukan erilaista arkea. Ostin kauan himoitsemani Gantin kellon ja Unisan 300e maksavat mokkanahkasaappaat. Kävin kampaajalla värjäyttämässä harmaita raitoja ja pätkäisin hiukset taas polkkamittaisiksi. Palkkasin personaltrainerin auttamaan painonpudotuksessa, sillä olin päättänyt olla rantakunnossa kesällä 2011. Niinpä niin.
Mokkasaappaat eivät mahdu jalkaan, koska jalat ovat turvoksissa. Juurikasvun mitta lähentelee viittä senttiä ja yleensä niin tuhkainen hiusten sävy on kovaa vauhtia muuttumassa oranssiksi. Joudun katkaisemaan kuntokeskusjäsenyyteni rahapulan vuoksi. Mulla on kaksi personaltrainer-kertaa käyttämättä. Voisinkohan pyytää jo etukäteen jonkinlaista "kuntoon synnytyksen jälkeen"-ohjelmaa? Rantakunnossa? Ensi kesänä? Enpä usko.


Kaiken täytyy muuttua, se on selvä. Joskus vaan pelottaa, että jäänköhän kaipaamaan kaikkea sitä taakse jäävää. Entistä elämää. Pitkään itkin, pelkäsin ja panikoin. Nyt oon päättänyt ottaa asiat sellaisina kun ne on (tai ainakin yrittää). Ostan violetin sävytteen hiuksiin ja säästän rahaa päästäkseni luottokampaajalleni Janetelle, Salon Piazzaan. Janetella on näkemystä ja taitoa. Mulla on vallaton, todella luonnonkihara tukka, jonka leikkaaminen ja muotoileminen on todellinen taitolaji. Yleensä kampaajalta lähtiessä, föönauksen jälkeen haluan vajota jonnekin syvälle maan alle ja laittaa pipon päähäni peittääkseni sen kammottavan leijonanharjan jonka kampaaja on onnistunut luomaan. Janeten luota olen lähtenyt suoraan juhlimaankin! Ei leijonanharjaa, ei värimokia, ei ylimielistä "kyllä minä tiedän paremmin mikä sinulle sopii"-asennetta. Suosittelen!


Salon Piazzan yhteystiedot täältäMitä tulee painonpudotukseen ja treenaamiseen,... Uskon saavani jotain rantakuntoa ja henkilökohtaista valmentajaa arvokkaampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti