Social Media Icons

perjantai 28. tammikuuta 2011

Kaksi viivaa

Ei kommentteja Share It:Kyllä. Pari kuukautta sitten sain mullistavaa tietoa. Kaksi viivaa tikussa. Minä olen raskaana! Muutamaksi hetkeksi veri seisahtui ja aika lakkasi kulumasta. Tällaista ei tapahdu minulle. Ei nyt. (Tässä kohtaa jokainen tajunnee, ettei kyseessä ollut suunniteltu raskaus.)


Olin täysin vakuuttunut siitä, että raskaustestipuikossa on valmistusvirhe. Sellainen, joka antaa positiivisia tuloksia vaikka appelsiinimehusta. Turha innostua vielä. Suuntasin apteekkiin ostamaan pari toisen valmistajan testipuikkoa. Kaksi viivaa. Plus-merkki. Päätin nukkua yön yli ja antaa asian hautua. Aamulla juoksin jalat ristissä apteekkiin ostamaan Clearblue digital-testipuikon. "Raskaana, gravid, 3+". Sen kanssa suuntasin kauhuissani neuvolaan kysymään jatkosta. Minä toden totta olen raskaana, viikkoja 7+jotain.


Sen jälkeen en nukkunutkaan moneen yöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti