Social Media Icons

maanantai 31. tammikuuta 2011

Half way there

1 kommentti Share It:
Puolimatkassa ollaan, nyt rv 20+0! Tätä virstanpylvästä on odotettu. 20 viikkoa takana, 20 viikkoa edessä... VIELÄ! Olen niin sanoinkuvaamattoman onnellinen. Kaikki alkaa tuntua varmemmalta. En aiemmin jotenkin uskaltanut iloita tai olla niin varma, että voisin pitää edes blogia. Suunnittelin aina aloittavani raskausblogin sinä päivänä kun plussaan, mutta... Silloin tuntui, että elämä mun sisälläni on vielä hauras ja särkyvä, etten ole valmis pettymään jos kaikki ei menisikään hyvin.


Nyt on kolme päivää rakenneultraan, jännittää! Toivottavasti pikkuisella on kaikki hyvin. Viikko sitten neuvolassa kuunneltiin toista kertaa sydänäänet, hyvin kuuluivat ja kaikki sen osalta hyvin. Aion ehdottomasti kysyä sukupuolesta, en siksi, että sillä olisi jotain merkitystä tai että pääsisin shoppailemaan, vaan siksi että se tekee tästä lapsesta minulle todemman. Joka paikassa puhutaan vain pienen pienistä sikiöistä ja niiden kehitysvaiheista. Olisi jännittävää tietää, asustaako minun mahassani pienen pieni tyttö vai poika, ei 25cm pitkä, n. 320g painava sikiö. Kuin joku muukalainen.

1 kommentti:

  1. Voi, tehän tulette alle viikon meidän perässä! :) Tuo rakenneultra on kyllä mahtava, ihan jo senkin kannalta että saa tietää kaiken olevan hyvin, mutta lisäksi se todella tekee koko raskaudesta todellisempaa. Niin itselle kuin miehellekin, jos hän pääsee mukaan. Kannattaa varata nenäliinoja mukaan! ;)

    VastaaPoista